Colterm anunță că va crește, astăzi, temperatura apei livrate de la 35...

Colterm anunță că va crește, astăzi, temperatura apei livrate de la 35 la 36 de grade UPDATE 1 O nouă avarie

0
DISTRIBUIȚI

După scandalul de proporții din ultimele zile, administrația Dominic Fritz face eforturi disperate, încercând să comunice cât mai multe informații, în speranța că timișorenii vor uita zilele de stat în frig și fără apă caldă. Astfel, Colterm a anunțat, astăzi, că o echipă s-a deplasat la toate spitalele din Timișoara, racordate la sistemul centralizat de termoficare pentru a vedea  situația alimentării cu agent termic a acestora.

”În prezent, toate spitalele au apă caldă și căldură la parametrii optimi.


De asemenea, toate punctele termice sunt funcționale și livrează atât apă caldă cât și căldură. În cursul acestei dimineți, a fost remediată și avaria de la PT 92, astfel că și consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Oglinzilor și Orion au, în momentul de față, apă caldă și căldură. În ceea ce privește situația avariilor apărute o dată cu repornirea furnizării agentului termic, situația se prezintă astfel: – PT 20 – Str. Badeer colț cu str. Înfrățirii, avarie la conducta de încălzire – remediată; – PT 62 – Str. Platanilor- avarie la conducta de apă caldă – se lucrează, în următoarele ore se va relua furnizarea; – PT 54 – Str. Martirilor nr. 33 – avarie la conducta de apă caldă – echipa s-a deplasat la fața locului pentru remedierea avariei”, se arată în comunicatul societății de termoficare.

În cursul acestei seri, temperatura apei calde livrate din punctele termice urmează să crească de la 35 la 36 de grade.

UPDATE 1 Colterm a anunțat că, în cursul zilei, a apărut o avarie la PT 83, în zona Calea Șagului, la conducta de încălzire. Sunt afectați clienții care locuiesc în imobilele situate pe străzile Muzicescu, Onoarei și Sabinei. Echipele de intervenție sunt la fața locului pentru identificare și remedierea avariei în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.