Comunitățile de mămici se mobilizează pe Facebook să ajute spitalele din Timișoara....

Comunitățile de mămici se mobilizează pe Facebook să ajute spitalele din Timișoara. Cum puteți contribui

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1616265120">

Ce nu pot face autoritățile încearcă și, de cele mai multe ori, reușește să realizeze comunitatea timișoreană.

De această dată, două comunități de mămici cu zeci de mii de membre cer ajutorul pe Facebook pentru ca două unități sanitare să poate trece peste dezastrul provocat de criza de la Colterm.

Astfel, comunitatea Less is more face apel la timișoreni să doneze pentru Clinica de Pediatrie II și Maternitatea Bega aproximativ 30-40 de pături groase care să fie obligatoriu noi din cauza pandemiei de coronavirus.

De asemenea, ar mai fi nevoie de 20-30 de plapume pentru adulți.

Cei care sunt dispuși să cumpere aceste lucruri trebuie să le lase la poarta unității sanitare, în atenția asistentei șefe de la Pediatrie – Loredana Ispas.

Persoanele care doresc să ajute cu bani o pot face în contul Asociației Bega Neonat – RO11BRMA0999100091929418 – CIF 21422814.

O altă comunitate care sprijină copilașii, de această dată pe cei internați la Spitalul „Louis Țurcanu”, este Mămici mai tari ca Google (MMTCG).

La inițiativa Asociației Armata Îngerilor, MMTCG face apel să se doneze bani, astfel încât să se strângă 35.000 de euro pentru cumpărarea unui generator extern, cabluri separate și sisteme de încălzire pe fiecare etaj care să nu suprasolicite instalația electrică de acum și să ofere siguranță, sursă externă de curent și căldură pentru spital.

„Până acum din discuțiile cu producătorul (care va comanda motor în Suedia și va pregăti generatorul în regim de urgență) prețul este în jur de 20.000 euro (plus/minus) la care se mai adaugă sistemul de cablare extern și terminalele de furnizare a căldurii care vor mai fi 10-15.000 euro (vom reveni cu ofertele de preț concrete în funcție de măsurătorile care se fac zilele astea)”, a transmis reprezentanta Asociației Armata Îngerilor, Diana Martinaș.

Donații se pot face aici: Donate – Asociatia Armata Ingerilor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.