Consilierul local Țoancă de la PSD îi cere demisia primarului Dominic Fritz

Consilierul local Țoancă de la PSD îi cere demisia primarului Dominic Fritz

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1438002009">

Radu Țoancă, liderul de grup al aleșilor PSD din Consiliul Local Timișoara, i-a cerut, joi, demisia lui Dominic Fritz.

„Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste! Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu! Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarnă în Timișoara!”, a transmis Radu Țoancă.

Acesta a cerut administrației să lase problema Colterm în mâinile administratorului judiciar.

„Domnilor Fritz, Lațcău, Creiveanu – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz! Nu mai aveți nicio calitate juridică! Am văzut cu toții câtă credibilitate mai aveți! Lăsați conducerea companiei, administratorul judiciar si specialiștilor care se pricep să repornească în Timișoara căldura! Marketingul politic și minciunile pe Facebook ucid timișoreni domnule primar! DEMISIA astăzi!”, a mai transmis consilierul local Radu Țoancă de la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.