Contract nou pentru unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti timişoreni. E...

Contract nou pentru unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti timişoreni. E lider în Serie B

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Pisa Sporting Club / Facebook

Timişoara se află în una dintre cele mai nefaste perioade din punct de vedere al performanţelor în fotbal, dar oraşul de pe Bega a oferit în continuare jucători talentaţi.


Unul dintre aceştia e Marius Marin, care i-a convins pe italienii de la Pisa, lideri la zi în Serie B, să-i ofere o nouă înţelegere valabilă pe nu mai puţin de patru stagiuni.

Marin (23 ani) a semnat noul contract cu echipa sa ieri şi actuala înţelegere e valabilă până în 2025. Pisa are 19 puncte în actuala stagiune după opt meciuri iar mijlocaşul central timişorean a luat parte la fiecare joc al ediţiei 2021-22. Marius a şi promovat în B cu toscanii iar teoretic ar avea şansa debutului în prima ligă alături de ei. Fost jucător la Politehnica, „Marko” Marin a fost aproape de debut în Serie A când a fost rezervă pentru Sassuolo într-un duel cu Sampdoria.

Participant la JO de la Tokyo din postura de căpitan al României şi totodată internaţional de seniori, Marius Marin are o cotă de piaţă de 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.de. El e depăşit dintre timişoreni doar de Deian Sorescu, dinamovistul, fost jucător la Poli şi el, e considerat jucător de 1,8 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.