Final bun în Gorj şi o nouă victorie pentru SCM OHMA Timişoara

Final bun în Gorj şi o nouă victorie pentru SCM OHMA Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara nu a avut parte de un meci uşor în runda a 4-a a Ligii Naţionale. „Leii” au recuperat punctele „lipsă” şi s-au impus în această seară pe parchetul celor de la CSM Târgu Jiu, scor 69-64, după un sfert 4 forte.

Timişorenii şi-au acontat şi primul sfert, cu 20-16.


Gorjenii au reuşit însă să refacă egalitatea, câştigând a doua pătrime a întâlnirii tot la patru puncte diferenţă. Astfel că sfertul 3 s-a reluat de la 30-30. Pe finalul sfertului 3 gazdele au trecut în avantaj şi s-au aflat „pe plus” şi când mai erau mai puţin de cinci minute din dispută. Dar Lilov a egalat şi apoi şi-a adus colegii la conducere cu două triţe la rând. A fost şi +7 pentru „lei”, care au încheiat jocul câştigători.

Darrion Strong a fost principalul marcator al întâlnirii, cu 22 de puncte în contul „leilor”. Ceilalţi realizatori ai lui SCM Timişoara au fost: Komatina 13, Lilov 12, Gajic 8, Olah 6, E. Petrescu 3, Vlahovic 3 şi Lazar 2. De partea cealaltă, principalul marcator al gazdelor din Târgu Jiu a fost Malik Morgan, autor a 17 puncte.

SCM OHMA are un record de 3 victorii şi un eşec în acest start de sezon în Liga Naţională şi vineri, 29 octombrie, de la ora 19.00, aşteaptă vizita celor de la CSM Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.