Cu ce argumente a încercat liderul interlop Boncu să convingă CAT că...

Cu ce argumente a încercat liderul interlop Boncu să convingă CAT că nu este vinovat de uciderea femeii din Giroc

2
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a susținut, astăzi, în fața Curții de Apel Timișoara că nici măcar nu a atins-o cu mașina pe femeia care a murit la spital după ce a fost accidentată pe strada Muncitorilor din comuna Giroc, în timp ce acesta efectua o manevră cu spatele. Victima a decedat, ulterior, la spital. Expertiza toxicologică a stabilit că Boncu a consumat cocaină înainte de tragedie, iar la dosar au fost depuse mai multe înregistrări din dosarele DIICOT în care Boncu spunea că a omorât un om și dădea detalii despre accident. În primă instanță, Judecătoria Timișoara l-a condamnat la patru ani și o lună de închisoare, firma de asigurare fiind obligată să plătească despăgubiri de 25.000 euro. Toate părțile au făcut apel împotriva sentinței.

Avocații apărării au venit cu o expertiză extrajudiciară în care ”se dovedește suspiciunea că mașina nu a atins pe nimeni”.


De asemenea, au cerut noi expertize – una efectuată de experți tehnici și una medico-legală toxicologică, cereri care au fost respinse și în primă instanță. Curtea de Apel Timișoara a admis ca probă expertiza extrajudiciară, urmând să fie analizată în coroborare cu celelalte probe de la dosar, și a respins cele două expertize. ”Ne-a fost interzis să ne apărăm. Au fost respinse 18 cereri în apărare”, a susținut avocatul Cosmin Strați, care a cerut achitarea pentru infracțiunea de omor din culpă. Avocatul Mihai Pașca a cerut achitarea pe motiv în lege se vorbește de o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive, nu care a consumat substanțe psihoactive. ”Pentru domnul Boncu doar probele extrajudiciare îi sunt în apărare”, a comentat Pașca, făcând referire la un alt raport extrajudiciar în care se susține că liderul interlop nu se afla sub influența cocainei și că, având în vedere cantitatea mică descoperită în sânge, ar putea proveni de la substanțele folosite în stomatologie sau chiar de la picături.

Lucian Boncu a cerut să fie achitat susținând ”sunt nevinovat. Bara din spate nu a atins nimic. Reiese și din expertiza extrajudiciară. Se vorbește de nanograme de cocaină, o cantitate infimă. Nu am avut niciun consum anterior”. Curtea de Apel Timișoara va pronunța sentința în 20 octombrie.

 

2 COMENTARII

  1. Nevinovat pana la moarte ! toate inregistrarile si filmarile sunt trucate , victima sistemului. Un porc jegos care macar dupa acest acident trebuia sa de opreasca din mizerile care le facea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.