Dan Diaconu anunță „marțea neagră” a Timișoarei. Fostul viceprimar critică bâlbele administrației...

Dan Diaconu anunță „marțea neagră” a Timișoarei. Fostul viceprimar critică bâlbele administrației în problema Colterm

2
DISTRIBUIȚI

Plenul Consiliului Local Timișoara de mâine are pe ordinea de zi un număr de proiecte care vor face viața multor timișoreni cu mult mai grea în această iarnă și în viitor, a transmis liberalul Dan Diaconu.

„E aberant ca în condițiile în care încasezi cu 200 de milioane mai mult față de 2019 (momentul creșterii impozitelor) doar din cotele din impozitul pe venit, fără să faci nimic, să ceri acum o nouă majorare.


Dimpotrivă e necesară și posibilă o scădere pentru persoane juridice. Prețul gigacaloriei se triplează pentru populație – sau se dublează – nu mai știm, căci desigur putem jongla cu banii oamenilor, de la o zi la alta (astăzi primarul ce semnează triplarea ne comunică, mărinimos că va propune dublarea, doar). E doar o mostră din ce înseamnă seriozitate și onestitate în luarea deciziilor de zeci de milioane de euro. O altă mostră după amenda de peste 20 de milioane de euro luată fără consultarea consiliului local. Ultimul proiect e cel ce prevede ridicare restricțiilor de circulație în centrul istoric al Timișoarei. Fără vreo consultare, doar că așa dorim noi. Fără măsuri suplimentare, fără studiul traseelor deja existente pentru traversarea centrului, fără nimic. Fără minte. Nu-mi doresc întâlnirea dintre TAZZ și copii în Piața Victoriei, pe Alba Iulia, pe Alecsandri sau pe Savoya, pentru o simplă încăpățânare”, a transmis, luni, consilierul local Dan Diaconu.

Din aceste motive, alesul municipal consideră că, pentru timișoreni, mâine va fi „marțea neagră”.

2 COMENTARII

  1. Diaconule! Esti jalnic. Te credeam marginalizat pe nedrept acum vreo 3 ani de Robitza, dar se pare ca si el stia ca nu ai nimic in cap. La bagat strambe fara a aduce si solutii esti foarte priceput. Ca majoritate a natiei noastre de altfel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.