De luni, studenții și angajații universităților vor avea la dispoziție un nou...

De luni, studenții și angajații universităților vor avea la dispoziție un nou centru de vaccinare anti-COVID

0
DISTRIBUIȚI

De luni, 1 noiembrie, un nou centru de imunizare anti-covid va funcționa în Complexul Studențesc din Timișoara. Acesta va funcționa în Căminul Studențesc C12, la parter, care aparține Universității de Vest. În acel spațiu a existat anterior o agenție bancară.

Decizia a fost luată recent în cadrul Nucleului de Vaccinare din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, ca urmare a solicitării reprezentanților UVT.

Vaccinarea se va face pe bază de programare și vor fi administrate doze de Pfizer/BioNTech, Moderna, Astra Zeneca sau Johnson & Johnson.

Acest Centru de vaccinare este destinat studenților, personalului universităților, dar și rudelor acestora, iar vaccinarea se va realiza cu echipe mobile puse la dispoziție de către autorități.

Înscrierea cererilor de programare pentru vaccinare se realizează prin completarea unui formular online, pus la dispoziție de către UVT.

Vaccinarea celor înscriși va avea loc în fiecare zi de luni, în intervalul orar 16:00-20:00.


Se pot prezenta la vaccinare toate persoanele care s-au înscris prin completarea formularului online în săptămâna precedentă, până în ziua de duminică, inclusiv.

„Ponderea studenților vaccinați este încă sub ponderea necesară imunizării colective, chiar dacă este superioară mediei generale, ceea ce ne-a motivat să dorim deschiderea acestui centru de vaccinare în campusul studențesc. Vaccinarea este calea sigură pentru a ne proteja”, a transmis, joi, rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.