Alb-violeţii nu-şi revin în campionat: Politehnica a pierdut şi la Dej. Acuze...

Alb-violeţii nu-şi revin în campionat: Politehnica a pierdut şi la Dej. Acuze la adresa arbitrajului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica nu a reuşit să repete jocul dârz din Cupă cu Rapid şi a rămas în subsolul clasamentului Ligii 2 după eşecul de azi. A fost 2-0 pentru gazdele de la Unirea Dej, nu fără controverse, brigada ardeleană având câteva decizii discutabile în prima parte cel puţin.

Poli a avut o şansă bună de gol în minutul 9 după o acţiune a lui Ursu, contrat tare din spate, finalizată cu un şut în blocaj al lui Gerbi. Gazdele au beneficiat apoi după 20 de minute de o lovitură liberă acordată destul de uşor. Manole a executat, mingea a fost deviată de un coleg şi „pişcată” de Frăsineanu din faţa lui Harrison, pentru ca undeva de pe linia porţii, Sofran să respingă, dar deja arbitrul Andrei Ţiţii a indicat centrul terenului. Oaspeţii au protestat îndelung, mai ales că tuşierul Cosmin Bojan ridicase steagul de la margine. Peste un sfert de oră, ca lucrurile să fie „clare”, Blaj a obţinut un 11 metri, transformat cu şansă de Manole, deşi Devenish-Meares, portarul australian, ghicise intenţia.

Timişorenii au avut apoi mai mult posesia, fără a concretiza însă pe tabelă.


Ursu, cu un sfert de oră înainte de final, a avut ocazia de a reduce din diferenţă iar bănăţenii au încheiat partida cu Bocşan în ofensivă.

Politehnica rămâne aşadar cu doar zece puncte după 12 etape. Dejul s-a distanţa şi el la cinci puncte acum şi se anunţă zile grele pentru alb-violeţi, care urmează să primească weekend-ul viitor vizita unei alte nou promovate din Transilvania – CSC Şelimbăr.

Unirea Dej: Răilean – Al. Rus, Kereki, D. Pop, Chira – Burdeţ, Cocian (60, Ad. Pop), Al. Militaru – Frăsineanu (88, Vlad), Blaj (cpt., 75, Al. Pop), M. Manole (88, P. Popescu). Pe bancă: Cl. Chindriş – R. Papp, An. Peter, Meszaros, Roş. Antrenor: Dragoş Militaru.

Politehnica Harrison – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – D. Radu (46, Bîrnoi), Lazăr (71, Zaluschi), Ignea D. Andrei – Ursu, Gerbi (46, Haţegan; 78, Bocşan). Pe bancă: Păduraru – Moţiu, S. Costea. Antrenor: Nicolae Croitoru.

UPDATE Nicolae Croitoru, antrenorul Politehnicii, e convins că unele faze au fost tratate greşit de către brigada de arbitri din Ardeal la jocul din Dej.

„Aşa cum ne aşteptam, a fost un joc dificil, în primul rând pentru că a venit la o distanţă foarte mică de jocul cu Rapid, în care consumul de energie a fost foarte mare. Am început bine jocul, am avut o ocazie imensă, la 0-0, la o acţiune a lui Ursu şi o ratare a lui Gerbi, din poziţie foarte foarte bună. Apoi, am primit două goluri. Unul dintr-o lovitură liberă care, din punctul meu de vedere nu a existat. O minge deviată şi după aceea şi o poziţie suspectă de ofsaid. Nu aş vrea să mă pronunţ, aş vrea să văd faza, dar clar din punctul meu de vedere nu a fost fault la acea lovitură liberă. Şi la scurt timp… un penalty. Am încercat să revenim în joc în repriza a doua. Din păcate chiar dacă în majoritatea timpului am stat în jumătatea adversă, nu am reuşit să ne creăm ocazii clare de gol. Am avut o bară, la lovitura de cap a lui Mera, dar şi la aceea s-a dictat fault în atac, un fault care din punctul meu de vedere nici n-a existat”, a spus tehnicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.