Deputatul AUR Stoica, o nouă dezvăluire bombă: Cu două ore înainte...

Deputatul AUR Stoica, o nouă dezvăluire bombă: Cu două ore înainte de înregistrarea cu Șandru am primit un alt telefon că Rareș Bogdan vrea să mă întâlnească în București. Eram la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica, a făcut, în această seară, o dezvăluire explozivă – cu două ore înainte de a se întâlni și discuta cu deputatul PNL Comin Șandru și cu șeful STPT, Nicu Bitea, a fost căutat de un cunoscut care l-a sunat în numele europarlamentarului Rareș Bogdan să se întâlnească cu acesta. Vă reamintim, că în înregistrarea făcută publică de AUR se aude cum lui Stoica i se propune ca apropiați ai săi să intre formal în PNL și să primească funcții în deconcentrate pentru a nu vota la moțiunea de cenzură.

”Am fost sunat și rugat să beau o cafea.


Vineri a fost. Pe scurt – mi s-a spus că vrea să mă vadă domnul Cîțu și apoi a fost acea ofertă (din înregistrare, n.a.). La detaliile astea nu s-a mai ajuns la răspunsul pe care l-am avut”, a povestit Stoica despre întâlnirea, de vineri, cu Șandru și Bitea.

Deputatul Stoica a dezvăluit că ” a mai fost o tentativă cu două ore înainte – nu șțiu dacă știți eu am fost 11 ani în diaspora și am activat și eu în mediul ăsta civic și am rămas prieten cu foarte mulți din tot felul de ONG-uri, asociații. Cu unul, cu care am fost coleg la o platformă din asta onlne, m-a sunat înainte că domnul Rareș Bogdan vrea să se întâlnească cu mine. Știau că sunt la București pentru că joi am fost audiat în comisia juridică de disciplină și imunități, știau că sâmbătă urmează protestul și au crezut că nu mai plec la Timișoara. Bine-nțeles că am refuzat șți după două ore, aflând că sunt la Timișoara, a venit celălalt telefon. Cunoscându-l pe omul care m-a sunat, că am fost colegi de școală și mi-a zis că vrea să bem o cafea, chiar i-am zis ”Sper că nu te-au pus ăștia să mă convingi. Nu, nu, să înțeleg niște lucruri.”.

Parlamentarul a recunoscut că ”eu am rămas șocat că au venit cu această ofertă pentru că eu m-am bătut cu ei din prima zi”. Stoica a anunțat că ”am depus o sesizare la DNA, la secția 1. Le-am transmis materialul brut. Mi-au spus ca până la audieri să nu dau detalii. Inițial nu au vrut să-mi înregistreze plângerea pentru că nu e program cu publicul”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.