Deputatul PNL Cosmin Șandru și directorul STPT, Nicolae Bitea, acuzați de DNA...

Deputatul PNL Cosmin Șandru și directorul STPT, Nicolae Bitea, acuzați de DNA de dare de mită

2
DISTRIBUIȚI

 

DNA a anunțat că deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru și Nicolae Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara, sunt cercetați penal pentru dare de mită. ”La data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice. Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus.


Suspecților Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală”, se arată în comunicatul DNA.

Plângerea a fost depusă de deputatul AUR de Timiș Ciprian Stoica, care a depus la DNA înregistrarea cu cei doi. Cosmin Șandru declara atunci că ”„Nu am vrut să-l ung cu absolut nimic. Ne-am întâlnit la o cafea, atunci l-am cunoscut, erau și alți oameni de față. Nu am ce promisiuni să fac și nici nu am competențe de acest gen”, ne-a spus deputatul Cosmin Șandru.

2 COMENTARII

  1. Sper ca STPT -ul să scape de lingăi politici si să vină la conducere profesioniști competenți .Societatea este pe marginea prăpastiei iar la conducere sunt niște filfizoni îngâmfați și incapabili să priceapă ce este transportul public .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.