Fritz se ascunde în spatele „experților” pentru liberalii lui Robu care au...

Fritz se ascunde în spatele „experților” pentru liberalii lui Robu care au revenit în CA la Colterm: „Au întrunit punctajul, asta este”

1
DISTRIBUIȚI

În noul consiliu de administrație al Colterm, ales acum nici două săptămâni, sunt și oameni, puși de Nicolae Robu, despre care în primăvară primarul și cei din USR PLUS spuneau că sunt incompetenți și numiți politic acolo de către fosta administrație.

„Consiliul de administrație a fost numit de AGA după un proces deschis de recrutare în care a fost implicată și o firmă de specialitate, a fost o comisie de selecție care a dat un punctaj, iar după acest punctaj s-au numit acești oameni. Mandatul CA va înceta când se va da curs cererii de insolvență. Componența consiliului de administrație este cu totul alta. Că anumite persoane au fost într-un consiliu trecut și acum au candidat din nou și au întrunit punctajul, asta este.


În momentul în care se va da curs cererii de insolvență, Colterm va fi condus de un administrator judiciar”, a declarat Dominic Fritz.

După anunțul insolvenței Colterm, Fritz a vorbit și despre planul de restructurare pentru care a fost plătită o firmă de consultanță, plan care însă nu a fost niciodată prezentat în adunarea generală a acționarilor Colterm.

„Firma de avocatură a fost instrumentală pentru redactarea și rezolvarea problemelor cu cele trei contracte pe care le avea Colterm. Vă reamintesc, Colterm avea un contract de delegare care a expirat după 15 ani, plus două contracte de concesiune care s-au suprapus și au fost date în concesiune pentru 49 de ani niște părți de rețea care de fapt erau legate de contractul de delegare. S-au rezolvat toate aceste lucruri în ultimele luni, s-a votat în AGA și în consiliul local un singur contract de delegare, prin care inclusiv câteva bunuri concesionate către Colterm au fost preluate din nou de primărie. Nu este un secret că ANAF a pus sechestru pe foarte multe bunuri ale Coltermului. Știu că există zvonuri despre nu știu ce terenuri care ar putea ajunge pe mâna nu știu cui, acele terenuri sunt de fapt în proprietea statului român”, a spus primarul Timișoarei.

„După cum vedeți, insolvența este o bună parte a unui plan de restructurare, este o protecție pentru a se putea face o restructurare. S-a făcut acum această cerere tocmai din cauza exploziei prețurilor, Colterm și consiliul de administrație Colterm a ajuns la concluzia că nu este nicio variantă de a se plăti datoriile prin alte mijloace, de negociere, concordat, că singura variantă pentru restructurare este procesul de insolvență”, a mai spus Fritz.

1 COMENTARIU

  1. O comedie proasta , fara inceput , fara sens , dar cu sfarsit tragic. Aceasta este administratia de tip nemtesc a lui Fritz. Cine se scuza , se acuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.