Dosar penal pentru un bărbat care a prezentat un certificat verde care...

Dosar penal pentru un bărbat care a prezentat un certificat verde care nu-i aparține. Câte amenzi s-au dat în Timișoara, în câteva ore

2
DISTRIBUIȚI

Forțele de ordine din Timișoara au organizat, azi noapte, o nouă razie pentru verificare respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii virusului COVID-19.


În timpul controlului , polițiștii au făcut verificări și în incinta unei săli de jocuri electronice de pe bulevardul Eroilor de la Tisa. Un bărbat, de 21 de ani, a prezentat pe telefonul mobil un cod QR, care nu corespundea cu datele acestuia din cartea de identitate, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliției și este acum cercetat penal pentru fals privind identitatea,

În total, în timpul raziei, au fost legitimate 126 de persoane, verificate 38 de societăți comerciale și controlate 89 de autoturisme.

Polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.175 de lei, iar alte   60 de sancţiuni, în valoare de 22.200 de lei, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dintre care 54 de sancţiuni pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile publice închise sau deschise, 4 sancţiuni pentru neprezentarea Certificatului Digital Verde privind COVID-19 şi 2 sancţiuni pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.