Echipa TSD Timișoara a donat sânge. 1 din 10 pacienți care ajung...

Echipa TSD Timișoara a donat sânge. 1 din 10 pacienți care ajung la spitalele din România are nevoie de sânge

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1395808595">

Echipa TSD Timișoara a organizat, astăzi, o acțiune de donare de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Unul din zece pacienți care ajung la spitalele din România are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge. România este pe ultimele locuri în ceea ce privește donarea voluntară de sânge, iar multe intervenții chirurgicale din țară sunt amânate din aceasta cauză.

În spiritul unei atitudini responsabile, membri TSD Timișoara fac un pas în față și organizează o acțiune de donare de sânge.

„Orice donator este un erou! Prin acțiunea noastră am încercat să determinăm tinerii timișoreni să vină și să doneze sânge. Studiile arată că fiecare om ar avea nevoie de sânge cel puțin o dată în viață. De aceea, este foarte important să conștientizăm importanța donării de sânge, mai ales în acest context pandemic când sistemul sanitar este puternic încercat”, a spus Răzvan Barta, președintele TSD Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.