Femeie, răpită de pe stradă, sechestrată și tunsă de fostul concubin. Cum...

Femeie, răpită de pe stradă, sechestrată și tunsă de fostul concubin. Cum a reușit să scape victima

0
DISTRIBUIȚI

Ore de groază pentru o femeie în vârstă de 27 de ani, din Oțelu Roșu, care, sâmbătă seara, a fost răpită de fostul concubin.

Femeia era pe stradă când a fost urcată cu forța de acesta în autoturism și i-a fost luat telefonul.


A dus-o la locuința sa unde agresorul, conform Poliției Caraș Severin i-ar fi rupt îmbrăcămintea, ar fi lovit-o și i-ar fi tuns părul cu un aparat de tuns. A doua zi, în jurul orei 13, victima a reușit să-și sune tatăl care a venit și a scos-o din casa agresorului după care a sunat la 112.

”Imediat după sesizare, bărbatul de 44 de ani a fost găsit de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. În continuare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliției Caraș Severin. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.