Firmele timișene, invitate să participe la cea mai mare expoziție internatională de...

Firmele timișene, invitate să participe la cea mai mare expoziție internatională de turism din Grecia

0
DISTRIBUIȚI

Programul „Hosted Buyer”, susținut de guvernul elen, oferă firmelor timișene oportunități de afaceri în Grecia prin facilitarea participării acestora, de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene în România, la cea mai mare și importantă expoziție internațională de turism, Philoxenia-Hotelia, care se va desfășura la centrul expozițional HELEXPO în perioada 12 – 14 noiembrie 2021.

Cea de-a XXXVI-a ediție reunește expozanți din peste 20 de țări, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se întâlni cu companii din domeniul turistic și din cele conexe, precum agenții de turism, servicii de transport și cazare, servicii și aplicații informatice  destinate agențiilor de turism, de prezentare a destinațiilor turistice și culturale și a centrelor de conferință, organizatori de evenimente, universități și unități de învățământ cu specializări în domeniul turismului etc.

Programul oferă posibilitatea găzduirii a 30 de operatori turistici din sectorul respectiv, acoperind cheltuielile de transport și cazare pe durata desfășurării expoziției (un bilet de avion dus-întors România-Grecia, cazare pentru două-trei nopți la hotel de 4-5*, transfer intern de la hotel la centrul expozițional, organizarea întâlnirilor) pentru un singur reprezentant al firmei participante, organizatorii rezervându-și dreptul de a selecta companiile românești participante.

În actualul context pandemic, participarea firmelor românești este condiționată de prezentarea certificatului de vaccinare sau a certificatului de îmbolnăvire.


Înainte de plecarea din România, firmele trebuie să completeze formularul „PLF”.

Costurile de organizare se ridică la 200 de lei plus TVA iar înscrierile se pot face până în 10 octombrie, la nr. telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail ccoroian@cciat.ro.

Mai multe informații despre târg și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web https://philoxenia.helexpo.gr/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.