Dominic Fritz după tragedia de la Timișoara: „O veste absolut oribilă”. Florin...

Dominic Fritz după tragedia de la Timișoara: „O veste absolut oribilă”. Florin Cîțu: „Primăria ar trebui să vină cu explicații”.

4
DISTRIBUIȚI

Premierul interimar Florin Cîțu a spus joi că Primăria Timișoara ar trebui să dea explicații, după ce un om a murit miercuri seara încercând să se încălzească cu flacăra de la aragaz, în condițiile în care furnizarea căldurii în oraș a fost sistată.

Întrebat miecuri cine ar tebui să răspundă după ce o persoană a murit la Timișoara din cauza frigului, în condițiile în care orașul nu mai are căldură de trei zile, premierul interimar a spus că explicațiile ar tebui să vină de la Primăria Timișoara.

„Primăria Timișoara ar tebui să vină cu explicații.


Există un primar care e gestionarul situației, a fost ales, sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promosiuni și a explicat cu ce soluții va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo, dar bineînțeles orice astfel de tragedie n-ar tebui să se întâmple, ar trebui răspunsurile să le luam de acolo”, a spus Florin Cîțu.

Un bărbat de 66 de ani din Timișoara a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat miercuri seara cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse judiciare, cei doi ar fi încercat să se încălzească folosind flacăra de la aragaz, în condițiile în care Colterm nu mai furnizează căldură.

Primarul Dominic Fritz a comentat succint, într-o intervenție la Digi 24, pe marginea acestei tragedii: „O veste absolut oribilă, sunt foarte mișcat. Nu am toate detaliile despre ce s-a întâmplat. Transmit condoleanțe familiei”.

4 COMENTARII

  1. Pai si aia morti zilnic de COVID in toata tara? Tot Fritz tre sa raspunda ? Domn prim-ministru ce ati invins pandemia in vara, ce facem cu vaccinarea ?

  2. Incompetența, neglijența, hoția Usr (afaceri, soți, rude și prieteni în funcții la stat pentru bani, cu asta se ocupă Usr-iști) ucide !!! La pușcărie cu ei!!

  3. CAtu mai are tupeu sa comenteze? Ce a facut pt Timisoara , tinand cont ca Timisoara este unul din primele 3 orase contribuabile la bugetul de stat?

  4. Bravo domnu’ Catu, ai mictionat cu jet pe toata Timisoara.
    Sa-l vad pe strada pe Robu, care-a adus in halu’ asta orasu’, ca vine sa-mi explice.
    JEGURI de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.