Gest nobil pentru oamenii străzii din Timișoara. Rotary Cetate oferă o masă...

Gest nobil pentru oamenii străzii din Timișoara. Rotary Cetate oferă o masă caldă în fiecare sâmbătă

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele fără adăpost care sunt beneficiare ale așezământului de pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 50 primesc sâmbăta hrană caldă, o masă foarte necesară care lipsea. Proiectul celor de la Rotary Cetate Timișoara este deja în al doilea an de desfășurare.

Președintele organizației, Eleodor Coptil, vede acest proiect ca pe o misiune de ajutorare în spiritul rotarian „Serviciu mai presus de sine”. „Este important să ne aducem aportul acolo unde este nevoia cea mai mare. Să ne gândim că sunt oameni care nu-și permit pâinea cea de toate zilele. Nu putem fi insensibili la problemele semenilor noștri. E menirea și dorința noastră de a face fapte bune, fapte de suflet, fapte pentru oameni care au nevoie de ajutor”, a spus Coptil.

O masă caldă pentru cele 80 de suflete care ajung la Azilul de noapte este un gest mic pentru o nevoie mare. Proiectul a pornit de la preotul Cristian Feraru care slujește la Paraclisul Metropolitan Sfântul Ioan Teologul din Timișoara, un om cu har care a mobilizat membrii clubului în această misiune de a ajuta.

„Trăim vremuri complicate și tocmai din acest motiv este nevoie să fim și mai aproape de semenii noștri aflați în dificultate.


De mai bine de un an susținem proiectul prin care asigurăm în fiecare sâmbătă hrana pentru persoanele fără adăpost, din mandatul colegului meu, președintele 2020 – 2021, Werner Wolff, care a lansat inițiativa. Vom continua! Sperăm să preia și alții modelul și să multiplicăm pe cât se poate aceste gesturi de suflet ”, a mai spus președintele Rotary Cetate Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.