Politehnica a pierdut amicalul cu Ghiroda. „Secundul” Lucian Dobre: „Am vrut să...

Politehnica a pierdut amicalul cu Ghiroda. „Secundul” Lucian Dobre: „Am vrut să facem o analiză”

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a condus, dar a cedat în amicalul disputat cu CSC Ghiroda, liderul C8, la Covaci. A fost 3-1 pentru gruparea din eşalonul imediat inferior şi la care Răzvan Trandu a debutat cu gol. Alb-violeţii au avut în continuare numeroase absenţe, inclusiv cea a antrenorului principal, Nicolae Croitoru fiind în staff-ul naţionalei U19.

Pe o vreme închisă şi pe un teren nici rău, dar nici grozav, echipa de Liga 2 a început mai bine şi a condus cu 1-0 prin reuşita lui Octavian Ursu din minutul 31. Şut sub bară după o pasă scurtă de la Zaluschi. A urmat însă golul egalizator al puştiului Grancea, care a profitat zece minute mai târziu de o minge respinsă slab în careu şi a punctat cu un şut în stânga lui Păduraru.

Mai mult, la reluare, după o ocazie mare a lui Bîrnoi, tot gruparea din Ghiroda a punctat, prin „capul” lui Mancaş (min. 53) după un corner obţinut de Bădăuţă. Repriza a doua a fost şi mai modestă pentru timişoreni, fapt de care a profitat „vulpoiul” Trandu. Mijlocaşul a înscris pe undeva pe la colţul scurt al australianului Devenish-Meares la o fază începută de la greşeala debutanului Răzvan Prodan. La bănăţeni a revenit în teren Denis Radu, dar au lipsit în continuare mai mulţi jucători cu probleme medicale: Serediuc, Scutaru, Bocşan, Ignea şi Pamfile.

Pentru alb-violeţi urmează dificila deplasare de la Slobozia, din campionat, programată sâmbăta viitoare la ora 11.00.

Politehnica Timişoara: Murariu (30, Păduraru; 60, Harrison) – Sofran (64, D. Radu), Mera (70, Prodan), Moţiu, Oanea – Zaluschi, Lazăr – Bîrnoi, Ursu (66, Haţegan), Benzar (46, S. Costea) – Gerbi. Antrenor secund: Lucian Dobre.

CSC Ghiroda: Miklos – Sporin, Hecsko, Stupu, Coroiu – Mancaș, Precup, Jichici, Românu – Grancea – Bădăuță. Au mai intrat: Golban, Ciocan – Cochințu, Rosuș, Hissen, Scafaru, Trandu, Iseini, Paunchici, Ehling, Velcan. Antrenor: Răzvan Leucă.

„A fost un antrenament bun pentru noi.


O să vină domnul profesor, o să facă o analiză. Noi am vrut să facem o analiză a fiecărui jucător, o evaluare. Şi atunci domnul Croitoru hotărăşte ce e de făcut mai departe În primul rând am vrut să vedem dacă sunt pregătiţi fizic. Se pare că probleme fizice nu au fost. Şi în al doilea rând am urmărit organizarea ofensivă, organizarea defensivă. La care bineînţeles s-a observat că e mult de lucru. Dar primul lucru a fost evaluarea jucătorilor în general. Cred că am intrat în jocul lor, dar din punct de vedere al atitudinii şi dorinţei, într-adevăr repriza a doua a lăsat de dorit. Dar sunt sigur că acest lucru se va schimba, mai ales în primul meci, cu Slobozia, în care avem nevoie, sincer, neapărat de victorie. Totul, tot programul a fost făcut de domnul Croitoru, împreună am colaborat. Eu zic că totul va fi în ordine. Azi am pierdut, dar ceea ce am văzut în prima repriză pe mine m-a încântat”, a declarat la final Lucian Dobre, noul „secund” al Politehnicii.

Cel care a condus antrenamentele alb-violeţilor în această săptămână a vorbit şi despre sosirea la echipă: „Eu le-am zis la băieţi, pentru mine personal e o onoare să mă aflu în vestiar cu ei. Am jucat şi eu mult şi ştiu cum e când vine cineva nou, până se adaptează… dar băieţii sunt extraordinari şi sunt sigur că vor înţelege ceea ce dorim noi de la ei. Sunt convins că vom face împreună o treabă bună”. „Nu a fost prea greu. Pentru că eu sunt pasionat, îmi place foarte mult ceea ce fac. Pasiunea este întotdeauna înaintea banilor. Am ales o dată în viaţa mea pentru bani şi am greşit, am hotărât să schimb acest lucru!”, a concluzionat reşiţeanul când a fost întrebat dacă a fost greu de convins să vină pe Bega.

„A fost un meci de pregătire, un amical de care ambele echipe aveam nevoie. Pentru noi a fost foarte important să nu ne ieşim din ritm. Având în vedere că din păcate la Liga 3 nu suntem un număr par de echipe. Practic tot lotul a fost folosit. Cred că s-au prezentat destul de bine, am urmărit tot timpul să avem numărul de juniori necesar în teren. Nu am menajat pe nimeni. Ghiroda merge pas cu pas, luăm fiecare meci în parte, nu avem obiectiv neapărat barajul, ci de a prinde primele patru echipe, vom vedea apoi ce se va întâmpla din primăvară”, a spus Răzvan Leucă, „principalul” Ghirodei.

Liderul Seriei a 8-a din Liga 3 a avut şi un nume nou azi, Răzvan Trandu (ex-Periam). „Trandu e un jucător foarte foarte valoros. Calităţile şi valoarea lui îl recomandă la un nivel superior. Noi suntem foarte încrezători în calităţile lui şi sigur va fi un jucător care va conta în grupul nostru. Va fi în meciurile oficiale din moment în care totul va fi ok din punct de vedere al legitimării lui. Era un jucător amator, încercăm să-i facem contract, totul depinde de federaţie… conducerea ştie. Eu mă ocup de pregătire. La un jucător valoros câteva kilograme nu se văd”, a conchis Leucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.