Horațiu Rada și Eleodor Coptil, premiați la Topul firmelor din județul Timiș...

Horațiu Rada și Eleodor Coptil, premiați la Topul firmelor din județul Timiș 2020. Aur’a, trofeul de excelență ”Branduri românești de top”

2
DISTRIBUIȚI

”Un produs creat de natură, dar promovat cu suflet și dedicare de doi români de excepție: Horațiu Rada și Eleodor Coptil” a fost formula cu care președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, i-a nominalizat pe cei mai importanți oameni din proiectul AUR’A la înmânarea TROFEULUI DE EXCELENȚĂ ”BRANDURI ROMÂNEȘTI DE TOP” din cadrul evenimentului Topul Firmelor din județul Timiș 2020, organizat de CCIAT.

Oamenii de afaceri Horațiu Rada și Eleodor Coptil au primit trofeul și diploma din mâna președintelui CJT și au transmis că ”este cel mai frumos compliment, este o formă de energie care te împinge să continui să-ți urmezi drumul. Fiecare premiu și fiecare recunoaștere vine ca o confirmare a muncii și a efortului”.

Distincția acordată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a venit ”în semn de apreciere pentru Apa de aur a Banatului, apa cu cele mai multe distincții de trei stele de aur la Bruxelles, apa premiată de Fine Water Society America și de Academia Apelor Minerale din Italia, produs românesc ajuns în toate colțurile lumii, apreciat și recunoscut pentru calități unice”.

Aur’a este recunoscută prin multe premii și distincții internaționale.


Prima certificare a fost obținută în 2016 la Bruxelles, la Institutul Internațional pentru Gust și Calitate, trei stele de aur și distincția Superior Taste Award. An de an, Aur’a a primit recunoașterea juriului international format din reprezentanți ai celor mai importante asociații și organizații gastronomice și de somelieri din Europa. Deja are șase premii consecutive.

În 2018, Aur’a a fost premiată și la Paris, la Concursului Internațional de Ape AVPA – PARIS 2018 unde a fost declarată Apă Gourmet. Din anul 2020, Aur’a este membră a FINE WATER SOCIETY.

Concursul internațional TASTE & DESIGN AWARDS 2021 a recompensat Aur’a Sparkling cu o medalie de argint la Bled, în Slovenia.

Tot în acest an, Academia Acque Minerali Italia, asociație care se preocupă în Italia de promovarea culturii apelor, de studiu, utilizare și protecția apelor minerale, a acordat o certificare a calității apei AUR’A.

AUR’A, numită adeseori “apa de aur a României”, este un produs deosebit, cu o prezentă de ținută la cele mai importante și exclusiviste evenimente din Europa și Asia: Festivalul de Film de la Cannes 2017 și 2018, Monte Carlo Grand Prix 2018, Dining with the Stars Londra, Foire de Paris 2017, Grammy Festival Beijing 2018, Speciality & Fine Food Asia Singapore 2018. În 2018 AUR’A a fost partener comercial al sportivei Julia Perreira, cea mai tânără medaliată la Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang, iar în 2021 a fost alături de tânăra echipa franceză de raliuri VPS Racing. Tot anul acesta, AUR’A a fost vedeta la Veneția, la evenimentul Extraodinary Food&Wine. Cel mai recent eveniment a fost în Italia, la Vernazzano, unde AUR’A a fost degustată de invitații speciali ai tenorului Andrea Bocelli, un veritabil filantrop care dezvoltă proiecte umanitare în beneficiul oamenilor și comunităților în dificultate.

2 COMENTARII

  1. Care-i meritul oportunistului asta abject pe nume Nica ?! Inteleg ca e vorba de niste oameni cu niste merite speciale care, evident, ar trebui sa fie in prim plan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.