Înfrângere neașteptată a fetelor de la Politehnica Timișoara la București. Mirel Albon:...

Înfrângere neașteptată a fetelor de la Politehnica Timișoara la București. Mirel Albon: „Avem în continuare perioade bune și perioade proaste”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara Femina a cedat trei puncte importante pe terenul grupării Fair-Play Joc Cinstit din capitală. Gazdele s-au impus nescontat cu 3-1 într-o partidă jucată în devans, lucru acuzat de bănăţencen, mai ales că alb-violetele au multe jucătoare la loturile naţionale de junioare.

Partida a contat pentru runda a 6-a, deşi în mod normal urmează etapa a 5-a în Liga I feminină. Politehnica a început practic de la 0-1, căci în minutul 2 Valentina Petre a marcat dintr-o lovitură liberă. Solonca a majorat diferenţa opt minute mai târziu iar scorul a ajuns la unul de forfait prin reuşita aceleiaşi jucătoare de la bucureştence. Golul de onoare al Politehnicii a fost marcat de Sucilă în minutul 82, cu un şut din afara careului.

Poli în varianta feminină a rămas cu şase puncte din cinci partide şi ocupă locul 6 în elită. Duminică, pe „Știința”, de la ora 11.00 alb-violetele primesc vizita echipei Heniu Prundu Bârgăului.

Fair-Play București: 1.


Ana Șerbănică – 9. Alisa Rujovic, 4. Alexandra Lăzărean, 5. Alexandra Anghel, 6. Teodora Șerbănuță, 20. Iustina Rezeanu, 8. Miruna Huțanu, 3. Valentina Petre, 7. Daniela Preda, 17. Elena Frîncu, 14. Carolina Solonca. Antrenor: Daniel Grigore

Politehnica Timișoara: 12. Rebeca Pavel (30. Cosmina Roșu 13′), 14. Anda Jivan, 5. Teodora Meluță (cpt.), 15. Denisa Hațegan, 6. Denisa Heisu, 4. Cristina Codrescu (11. Larisa Grigore), 24. Cristina Sucilă, 10. Nikoleta Kurja (27. Genoveva Roșie 33′), 7. Florentina Ancăș (13. Adina Rognean 72′), 23. Melisa Șodinca (2. Anca Dobai 72′), 19. Andreea Șepețan. Antrenor: Mirel Albon

”A fost un meci cu două perioade total diferite – primele 25 de minute în care noi am făcut câteva greșeli foarte mari și echipa gazdă a știut să profite de ele, după care am intrat în joc, am avut posesie foarte bună, am avut câteva oportunități de a marca, însă am reușit să o facem doar pe final de joc, neavând suficientă luciditate în fața porții. A fost un joc pe care nu ni-l doream, pentru care nu eram pregătiți, avem multe jucătoare absente – accidentate, jucătoare la Echipa Națională U17. Noi am cerut să jucăm pe data de 3 noiembrie. Din păcate, Comisia de Fotbal Feminin și Comisia de Competiții schimbă regulile și programul după începerea competiției, un lucru anormal. Cu toate acestea, noi trebuia să facem față, să jucăm de la început și poate că lucrurile ar fi stat altfel. Avem în continuare inconstanță, avem în continuare perioade bune și perioade proaste, însă sunt încrezător că vom reuși să reglăm aceste lucruri și în momentul în care vom avea tot lotul valid, echipa se va exprima mult mai bine în teren. Ne așteaptă duminică un meci foarte greu cu Heniu acasă, o echipă cu un lot extrem de experimentat, însă noi vom pregăti cât putem de bine jocul și sperăm să facem un joc bun, să aducem cele trei puncte în visteria noastră și să îi bucurăm pe suporterii Politehnicii Timișoara” a declarat managerul timişorencelor, Mirel Albon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.