Instanța a respins recursul Primăriei Timișoara la suspendarea noii organigrame. Radu Țoancă:...

Instanța a respins recursul Primăriei Timișoara la suspendarea noii organigrame. Radu Țoancă: „Domnule Dominic Fritz, pregătiți-vă, vă rog, portofelul!”

2
DISTRIBUIȚI

Nouă organigramă rămâne suspendată până la judecarea fondului pe contencios administrativ, a anunțat, marți, consilierul local Radu Țoancă de la PSD. În vară, mai mulți angajați din Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara au contestat în instanță noua organigramă, Tribunalul Timiș le-a dat dreptate, iar astăzi Curțea de Apel Timișoara a respins recursul formulat de Consiliul Local Timișoara și de primar.

„Domnule primar Dominic Fritz, pregătiți-vă, vă rog, portofelul! Felicitări administrației useriste pentru „restructurare“, pentru faptul că Primăria funcționează cu două organigrame antagoniste – minim doi ani- și pentru angajarea suplimentară și, deocamdată, ilegală, a zeci de oameni noi în aparatul administrativ!”, a transmis consilierul social-democrat.

Radu Țoancă a fost ironic pe tema acestui subiect, suspendarea noii Organigrame a Primăriei Timișoara.

„Am ajuns ca pe vremea CFR-ului din perioada comunistă: doi călători cu bilet pe același loc din compartiment! Asta da viziune și revoluție în administrație.


PS: Să vedem cine va plăti din ordonatorii de credit – primarul sau viceprimarul userist atotștiutor – pentru faptul că s-a funcționat ilegal, cu două organigrame paralele, deși au fost atenționați de Serviciul Juridic să nu facă o asemenea ilegalitate”, a mai adăugat Radu Țoancă.

Și fostul viceprimar, actual consilier local PNL Dan Diaconu a reacționat cu un mesaj la aflarea deciziei instanței. „Primăria pierde și în recurs procesul cu privire la organigramă. Știu, justiția și balaurii sunt de vină, niciodată cei ce fac cu bună-știință lucrurile greșit”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

  1. cand s-a desfiinţat Inspecţia Fiscala nu a suspendat instanţa nimic…deşi nu s-a respectat nici o lege….nu au avut nici macar avizul ANFP…a facut Bodo un ghid de dat afara…ceea ce nu s-a mai auzit pana atunci…totul doar sa scape de sefa Serviciului de Inspectie Fiscala Juridice…unde s-a mai pomenit sa desfiinţezi Inspecţia…acum fiind vorba de sefi…s-a suspendat imediat…DNA iei vreo masura? Inspecţia Judiciara si voi dormiti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.