Interlop celebru din Timișoara, înarmat cu un pistol și o macetă, reținut...

Interlop celebru din Timișoara, înarmat cu un pistol și o macetă, reținut după ce a provocat un scandal

19
DISTRIBUIȚI

Un interlop cunoscut din Timișoara a fost capturat, azi noapte, în Complexul Studențesc, înarmat până-n dinți. Totul a pornit de la scandalul provocat de Adrian Taloș în fața unui bar. În jurul orei 3,30, acesta a început să strige că-l va tăia pe Sașa Marcov, unul dintre apropiații grupării lui Lucian Boncu.

Vă reamintim că Adrian Taloș a fost implicat, în 2014, în scandalul de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, când s-au tras mai multe focuri de armă în mașina lui Marius Calafeteanu. Taloș a susținut că el a fost cel care a tras, dar anchetatorii l-au acuzat pe Ciprian Dăscălescu de folosirea armei. Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pe Taloș la trei ani de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului, iar după ce a ieșit din pușcărie Taloș a început să fie extrem de activ pe rețelele sociale.


Anterior condamnării, Taloș a fost înjunghiat pe stradă, acesta acuzând că ar fi fost apropiați ai lui Lucian Boncu.

În urma informațiilor obținute, polițiștii s-au deplasat în Complexul Studențesc din Timișoara unde l-au găsit pe Taloș care a încercat să scape de arme. Anchetatorii au găsit sub o mașină aruncate o macetă și un pistol cu glonț. De altfel, Taloș a postat pe rețelele sociale, de-a lungul timpului, fotografii cu armele. Adrian Taloș a fost reținut, la această oră ancheta fiind preluată de Serviciul arme, explozivi, substanțe toxice din IPJ Timiș. Vom reveni cu amănunte.

 

19 COMENTARII

  1. Au ramas smecherii fara sageata ,acum trebuie sa i bage telefon cu internet la puscarie ca sa nu uite lumea de el ca altfel va disparea din realitatea lui virtuala in care traia.

    • Fratii Stefan adica 2 proxeneti care au batut muzicanti ptr camata.Astia spala ciorapii lu ciprii tiganu si a lu flux in parnaie si in pauze fac felatii.Mari batausi :)).Au facut poze cu medalii cumparate si au ajuns si sportivi:))

    • Raul, ne spui si noua, CARE RAUL esti? Sigur ti-ai luat si tu lacheala de esti asa oparit la huevos pe fratii Stefan..:))) Proxeneti? Au avut-o pe ma-ta la treaba, este?… Limbistilor.

  2. Acest specimen, este un real pericol pentru societatea civila, si nu pentru ca ar fii vreun smardoi, cat pentru faptul ca nu are capacitatea mentala necesara, sa inteleaga ca este, a fost si va ramane o sageata obosita. Nu este periculos prin prisma fizicului sau al istoricului, ci datorita inconstientei si a faptului ca poate fii usor manipulat de orice alt “interlop” iesit la pensie care ii pune in fata o caserola de mici din Piata Aurora… Stim toti ca a fost manevra lui Calu, si a fost implicat si Sasa, si totul s-a intamplat pentru Marin. Se duce si boschetarul asta la puscarie, intrebarea zilei este urmatoarea: In ce context poate functiona si acum Tabacco?! In ce context poate asigura paza localului Calu’ Traficantul de cocaina, care mai are si vreo 3 dosare pe rol pentru oameni pe care i-a DESFIGURAT? Cand are de gand structura DIICOT Timisoara sa ne onoreze cu arestarea lui si a nasului(Sasa Marcov)actual proprietar de Panamera, concomitent cu achizitia unei locuinte de 500.000€ si a altor imobile care depasesc considerabil milionul de €, bani nejustificati, nejustificabili…?! Stim, mare sportiv la 1,70m, campion la el pe strada… primeste sponsorizari de nu mai stie cum il cheama…:))) Toate pe numele bunica-sii… Acum ca s-au dus si s-au legat toti care puteau (sau nu) sa fie legati, pe cine mai leaga Calu’ si nasu’ ca sa fie ei lasati in pace, protejati de legiutor, si sa le creasca si veniturile in halul nesimtit in care nimeni nu se sesizeaza?! E?…

    • Frustrări din trecut? Clanul Milosev își exprima durerea și frustrarea, deviind de la subiect și dând in persoanaje care nu au nicio legătura cu articolul.
      Felicitări Sasa Marcov, Calu și restul personajelor enumerate mai sus. Mereu ați fost respectați, comparativ cu Milosev, un papagal condus de nevasta.

    • Bine ca recunosti, ca sunt toti niste PERSONAJE :)))!Sifoane omologate,toti!Respectul se castiga,nu se primeste la schimb pe 16-uri organizate de toate vibratoarele cu apucaturi de luptatori:))).

    • si il si suge paul direct.Ba terminati cu paul stefan si cu umflatu lu handbalistu asta.Omu nu s a batut decat cu nevastasa si cu muzicanti.Vai de capu tau daca ajungi sa il faci pe asta intrlop….dar probabil esti si tu vreun muzicant tinut sub teroare ptr 100 euro de habar nu ai de adevaratii interlopi.

  3. : ))))))))))) în stânga pe macrame, bibelouri și ustensile de cusut! În spate ușă de termopan! Și în dreapta sus, cel mai frumos, o poză cu băiețelul când era mic! : )))))))))))

    Mafie adevărată, ce mai !!! : ))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.