Interlopul prins cu arme asupra sa în Complexul Studențesc din Timișoara a...

Interlopul prins cu arme asupra sa în Complexul Studențesc din Timișoara a fost arestat preventiv. Bărbatul este recidivist

11
DISTRIBUIȚI

Adrian Taloș, interlopul reținut în noaptea de vineri spre sâmbătă după un scandal provocat pe strada Daliei din Timișoara, în Complexul Studențesc, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În fapt, la data de 23 octombrie, în jurul orei 04:00, polițiștii municipiului Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Daliei din municipiu, un bărbat ar manifesta un comportament recalcitrant, având asupra sa o armă de foc și o macetă.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în imediata apropiere, sub un autoturism, o armă letală (pistol) și o macetă, procedându-se la ridicarea în vederea confiscării a acestora. Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, amenințare în formă continuată și tulburarea ordinii și liniștii publice în stare de recidivă”, a transmis IPJ Timiș

Bărbatul a fost reținut, pentru de 24 de ore, ulterior, în cursul acestei zile, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

11 COMENTARII

    • Cine a spus ceva de bătaie ? Poate îl așteaptă omul sa i bage retardatul asta de talos un dans ! Ca doar e un celebru stripper !

    • Stefan Paul ia intreabati siliconata ce facea la hotel timisoara.Prietene tu esti prea ars ca sa mai arsi ceva.L ai turnat si pe luci si acu te si vezi vreun bataus.Stau cuminte sclavule ca asta ai fost si la parnaie tot asa o sa fii.Apropo,sa iti trimit in plic poze cum o postim pe nevastata???Si zile la sclavii de comenteaza in numele tau sa o
      lase mai usor ca ma mut la neamuri la mosnita

    • Mare papagal esti Raul! Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor !

  1. Și restul clanului ,Markov Sasa și restul clanului condus de el ? Au împânzit orasul de droguri și încearcă sa bage frica în toată lumea.Ma întreb oare că-ți bani primesc cei din politie pentru a tine ochi închiși la cea ce fac? Asta probabil nu făcea parte din grupul de cotizanți la garda!Timișoara este plina de interlopi făcuți de politie ,plina de interlopi care sunt frați de polițiști! Dacă vreți sa vedeți adevărul despre politia din Timișoara investigati toți frati de polițiști din Timișoara și veți vede ca toți sunt implicați în trafic de droguri sau mai știu eu ce combinați! Îmi e greata când vad ce se întâmplă!

  2. cine e koae asta,cv firma de blugi?frustrat de la 3-4 in 2oo2 incoace?dupa o luna de arest aiurea ce i se da?>suspendare?pai-Moisi si Mihoc au murit k acest bou sa fie liber peste o luna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.