Invitați de seamă la cea de-a 12-a ediție a Timișoara Jazz Festival,...

Invitați de seamă la cea de-a 12-a ediție a Timișoara Jazz Festival, eveniment ce va avea loc la sfârșitul lunii octombrie

0
DISTRIBUIȚI
Formația Vandercris va susține un recital în cadrul festivalului

Timișoara va fi din nou capitala muzicii jazz la sfârșitul lunii octombrie, când orașul nostru va găzdui cea de-a 12 -a ediție a evenimentului Timișoara Jazz Festival. Evenimentul din acest an se va desfășura la Biserica Reformată Mileniul Nou (Splaiul Morarilor Nr.7 ) și va include două concerte în fecare zi în perioada 28 – 30 octombrie, urmând ca în data de 31 octombrie în Aula Magna a Universității de Vest să se desfășoare Timișoara Jazz Awards.

„În prima zi a festivalului, în data de 28 octombrie, de la ora 18 vor concerta Markus Stockhausen Band (Germania) și V.V.V.


Trio (Vladko Stefanovski, Vasil Hadzimanov și Vasko Atanasovski). În cea de-a doua zi vor concerta Vandercris, revelația ultimilor ani, și Per Bass Viking Mathisen Super Trio featuring Daniel Bulatkin și Martin Valihora. În ultima zi de festival vor concerta Sebastian Spanache, Mateusz Smoczynski Trio (Polonia), urmați de Luiza Zan și Gyarfas Istvan, recitalul acestora din urmă fiind un tribute Billie Holiday. În data de 31 octombrie va avea loc Timișoara Jazz Awards. Vor primi trofee si diplome muzicienii timisoreni cu activitate remarcabilă în cursul anului și va avea loc un jam session cu participarea acestor muzicieni si a invitaților lor“, ne-a declarat Marius Giura, din partea organizatorilor, Fundația Culturală Jazz Banat.

Precedenta ediție a acestui festival a avul loc în 2019, iar partenerii festivalului din acest an sunt Ministerul Culturii, Universitatea de Vest, Institutul Polonez și Centrul Cultural German din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.