Copiii din nouă școli și grădinițe din Timiș nu merg de luni...

Copiii din nouă școli și grădinițe din Timiș nu merg de luni la cursuri. Vezi situația în cazul fiecărei unități de învățământ

0
DISTRIBUIȚI

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a convocat, astăzi, ședința Comitetului Județean pentru Situațiii de Urgență, în sistem on–line.

În cadrul întâlnirii a fost emisă Hotărârea privind aprobarea scenariului în care va funcționa, începând din data de 4 octombrie, fiecare unitate de învățământ din  județul Timiș.

Astfel, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând de luni, 4 octombrie, 461 de unități de învâțământ vor funcționa în scenariul 1 și alte 136 în scenariul 2.

„În scenariul 1 grădinițele și școlile nu au preșcolari, elevi, educatori, învățători sau profesori infectați.


În scenariul 2 există copii sau cadre didactice infectate. Nu merg cei care au peste 50 la sută din clase afectate sau dacă este cumva focar (galben în tabel)”, ne-a explicat subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

Astfel, de luni, 4 octombrie, se vor ține cursuri doar on-line la: Școala gimnazială Brestovăț, Liceul teoretic Buziaș, Școala gimnazială Bacova, Grădinița cu program normal Nădrag, Grădinița cu program prelungit nr. 14 din Timișoara, Grădinița cu program săptămânal Timișoara, Grădinița cu program prelungit nr. 22 din Timișoara, Grădinița cu program prelungit nr. 33 din Timișoara și Grădinița cu program normal Voiteg.

Aici poți vedea situația în cazul fiecărei unități de învățământ din Timiș – Copie a Copie a Timis_scenarii scoli_04_10 (1).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.