Mai mulți morți după ce un incendiu a izbucnit în secția ATI...

Mai mulți morți după ce un incendiu a izbucnit în secția ATI a Spitalului de boli infecțioase din Constanța UPDATE Gafă a autorităților

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Incendiul a izbucnit la secția ATI. A fost activat planul roșu de intervenție. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, Pompierii care intervin la incendiul izbucnit la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța primesc ajutoare din Călărași și Ialomița.

De la ISU Călărași se trimit în sprijin 7 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomița se deplasează 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple.


Pacienții sunt transferați la Spitalul Județean Constanța.

ISU Constanța confirmă decese în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, dar nu știe despre câte persoane este vorba. Neoficial, au fost raportați 4 pacienți morți

UPDATE Nouă oameni au murit în incendiul de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, conform DSU, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Întregul spital a fost evacuat. Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților.

UPDATE 2 Departamentul pentru Situații de Urgență a revenit asupra cifrei comunicate inițial, anunțând că de fapt șapte pacienți au decedat, nu nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.