Ministrul Educației despre eventualitatea unei vacanțe de o lună pentru elevi: Toate...

Ministrul Educației despre eventualitatea unei vacanțe de o lună pentru elevi: Toate variantele sunt deschise

0
DISTRIBUIȚI

elevi

Elevii ar putea intra într-o vacanță de o lună, din cauza crizei sanitare. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune, înainte să meargă la Cotroceni, că toate variantele sunt deschise.

Întrebat, miercuri, despre zvonurile legate de vacanța de o lună pentru elevi, în așa fel încât să se evite școala online, Sorin Cîmpeanu răspunde: „toate variantele sunt deschise în condițiile în care nu înțelegem să ne vaccinăm”.

Dacă vor fi suspendate și alte activități, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor și cadrelor didactice, „susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică extrem de gravă”, afirmă ministrul interimar al Educației.

O ședință cu responsabilii implicați în gestionarea pandemiei pentru instituirea unor măsuri „clare și restrictive”, convocată de Klaus Iohannis, are loc miercuri de la ora 17.30.


La ședință vor participa prim-ministrul Florin Cîțu, ministrul interimar al Sănătății, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, anunță Administrația Prezidențială și ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.