O nouă condamnare definitivă pentru liderul interlop Lucian Boncu după ce a...

O nouă condamnare definitivă pentru liderul interlop Lucian Boncu după ce a ucis o bătrână conducând drogat

5
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința definitivă, în dosarul în care liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecată pentru că a ucis o bătrână în timp ce se afla la volan drogat. Femeia a murit la spital după ce a fost accidentată pe strada Muncitorilor din comuna Giroc, în timp ce acesta efectua o manevră cu spatele.

Expertiza toxicologică a stabilit că Boncu a consumat cocaină înainte de tragedie, iar la dosar au fost depuse mai multe înregistrări din dosarele DIICOT în care Boncu spunea că a omorât un om și dădea detalii despre accident.


La ultimul termen, Lucian Boncu a cerut să fie achitat susținând ”sunt nevinovat. Bara din spate nu a atins nimic. Reiese și din expertiza extrajudiciară. Se vorbește de nanograme de cocaină, o cantitate infimă. Nu am avut niciun consum anterior”.

În primă instanță, Judecătoria Timișoara l-a condamnat la patru ani și o lună de închisoare, firma de asigurare fiind obligată să plătească despăgubiri de 25.000 euro, sentința fiind contestată de toate părțile din dosar. Curtea de Apel Timișoara a respins apelurile părții civile și ale firmei de asigurare, rămânând valabile despăgubirile stabilite de prima instanța. Pedeapsa a rămas tot de patru ani și o lună, dar i s-a mai scăzut o zi cât a fost reținut în acest dosar. Sentința este definitivă și este a doua după cea din dosarul de trafic de cocaină în care a fost condamnat la opt ani și o lună de închisoare plus o amendă penală de 6.000 lei.

 

5 COMENTARII

    • Dacă nu avea aia de 8 ani din care mare mirare ca nu a scăpat, din asta scăpa sigur !primea achitarea cum a primit in multe alte dosare in care era vinovat !dar așa relații are asta in poltie și judecatorie de rezolva și Pt el și Pt mulții lui prieteni dosarele ! Și care ii erau dușmani ii făcea pachet și ii bagă la pușcărie !cea mai mânjită poliție ai judecatarie din țara ! Și poate nu toți dar majoritatea sunt Informatorii interlopilor și lucra Pt ei! Sa de a domnul sa ajungă sa aibă nevoie și ei de lege și de dreptate ai atunci sa primească ce au semănat !

  1. i se adauga o treime din 4 ani si o luna(1 an 4luni si 10 zile),,deci :la cea de opt ani si o luna +o treime din noua condamnare ..are la total 9 ani 5 luni si 10 zile….dar nu face contopirea acum ca mai are 2-3 dosare,,,la final o sa ajunga pe la 12-13 ani condamnarea finala..bineinteles daca o sa fie condamnat definitiv in dosarele ce mai sunt

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.