„Poli 100”: Petrecere desăvârşită cu trupa suporterilor şi orchestra Filarmonicii Banatul înainte...

„Poli 100”: Petrecere desăvârşită cu trupa suporterilor şi orchestra Filarmonicii Banatul înainte de intrarea noilor restricţii FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_447738" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Sport21

Deşi favoriţii i-au dezamăgit în ultima perioadă, suporterii Politehnicii au avut parte de un eveniment cu totul şi cu totul special ieri seară pe arena „Ştiinţa”. Trupa formată din fani alb-violeţi – „Noi din Banat” – a fost acompaniată inspirat de orchestra Filarmonicii Banatul într-un concert dedicat celor 100 de ani pe care echipa de fotbal îi împlineşte la finele lui 2021.

Evenimentul organizat de Sport21 (program al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii) în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și cu Universitatea Politehnica Timșoara au transformat temporar în scenă o parte a stadionului din centru. Eleganţa orchestrei conduse de dirijorul Gabriel Almași a fost completată cu efervescenţa trupei „Noi din Banat”, care îl are ca solist pe Ema Cernescu, iar suporterii prezenţi în număr considerabil s-au alăturat în redarea celor 11 piese dedicate lui Poli şi fenomenului alb-violet.

Ora simbolică de start a concertului special a fost 19.21. Din spectacol nu au lipsit nici torţele, aprinse de suporteri fără probleme. Echipa de fotbal înfiinţată de Univ. Politenica Timişoara sărbătoreşte centenarul pe 4 decembrie 2021!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.