Politehnica din Timișoara organizează un concurs și pune la bătaie 10.000 de...

Politehnica din Timișoara organizează un concurs și pune la bătaie 10.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara adresează o nouă provocare elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților. Aceștia sunt invitați să-și exprime propria viziune asupra UPT, în cadrul celei de-a II-a ediții a concursului „Politehnica prin ochii mei!”, dotat cu premii totale în valoare de 10.000 de lei.

Competiția, desfășurată pe două secțiuni – pictură și fotografie – încurajează, ca și în ediția anterioară, exprimarea prin pictură sau prin fotografie a unei viziuni creative asupra Universității Politehnica Timișoara. Organizatorii își doresc o interpretare cât mai creativă, diversă și liberă a acestei tematici.

Prin concursul „Politehnica prin ochii mei!” ediția a II-a oferă oportunitatea elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților Universității Politehnica Timișoara, pasionați fie de pictură, fie de fotografie, de a câștiga premii substanțiale.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Universității Politehnica Timișoara (http://www.upt.ro) și pe pagina de Facebook dedicată competiției (www.facebook.com/politehnicaprinochiimei/),  unde sunt publicate toate detaliile despre eligibilitate și condițiile de participare.

Secțiunea pictură este dedicată elevilor și studenților, care sunt încurajați să exprime propria viziune asupra Politehnicii timișorene, prin intermediul unei lucrări pe format la alegere, tehnica de reprezentare fiind manuală, pe care să o transmită, fie personal, fie prin poștă/curier la Biblioteca UPT, Bd. Vasile Pârvan nr. 2B, Timișoara, cod 300 223, județul Timiș, împreună cu formularul înscriere, disponibil pe site-ul UPT, completat și semnat.

Pentru eficientizarea jurizării, participanții sunt rugați să transmită formularul de înscriere completat și o poză a lucrării și prin e-mail, la adresa concurs.desen@upt.ro, până cel târziu în data de 10.11.2021.


Eventuale întrebări se pot adresa, prin e-mail, la adresa concurs.desen@upt.ro.

Secțiunea fotografie se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților UPT, care sunt provocați să își dea frâu liber imaginației prin intermediul fotografiei, având ca tematică principală percepția Universității Politehnica Timișoara, printr-o abordare liberă, diversificată și creativă, și să trimită maxim trei fotografii (în format JPG, cu o rezoluție de minim 2.000 de pixeli pe latura lungă, iar dimensiunea totală să nu depășească cinci Mb/buc.), împreună cu formularul de înscriere, online, la adresa concurs.foto@upt.ro, unde se pot obține și detalii suplimentare.

Pentru ambele secțiuni, termenul limită de transmitere (data poștei în cazul secțiunii de pictură) este 10 noiembrie 2021.

Lucrările vor fi evaluate de câte un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune.

După jurizarea lucrărilor, se vor acorda premii și mențiuni în valoare totală de 10.000 de lei, în cazul secțiunii de fotografie existând și premii de popularitate, în baza voturilor online, pe pagina de Facebook, unde vor fi postate toate lucrările transmise.

Rezultatele finale se vor anunța în data de 15 noiembrie 2021, iar în 20 noiembrie 2021 va avea loc Gala de premiere, ocazie cu care va fi organizată și o expoziție ce va reuni toate lucrările transmise.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.