Politehnica a remizat cu Vasas la reluarea Ligii I feminine. Mirel Albon:...

Politehnica a remizat cu Vasas la reluarea Ligii I feminine. Mirel Albon: „Puteam să și pierdem, să și câștigăm”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Femina a primit pe „Ştiinţa” replica celor de la Vasas Femina în etapa a VII-a a Ligii I de fotbal feminin. Alb-violetele au condus cu 2-0, dar au riscat în final şi pierderea tuturor punctelor într-un duel spectaculos, încheiat cu scorul de 3-3.

Scorul a fost deschis in minutul 15, prin autogolul lui Benő. Şodinca a majorat avantajul timişorencelor şapte minute mai târziu. Dar partida nu era nici pe departe gata. Egyed (min. 41) a redus din diferenţă, apoi Szász a restabilit egalitatea imediat după pauză. Mai mult, Rita Mitri (74) a făcut 2-3, profitând de ieşirea lui Roşu dintre buturi. Totuşi, gazdele au meritul că au avut puterea de a reveni, căci in minutul 80 Dovîncescu a deviat balonul in plasă. Pe final se mai putea marca iar Poli s-a mulţumit cu un punct.

Echipa feminină alb-violetă are şapte puncte după şapte etape şi ocupă locul 7. Vasas Femina Odorhei e lider cu 19 puncte! Etapa viitoare elevele lui Mirel Albon joacă Tg. Mureş cu Ladies, duminică, 7 noiembrie, de la ora 11.

Politehnica Timișoara: 30.


Cosmina Roșu – 7. Florentina Ancăș, 22. Nicol Dincă-Vuia, 4. Cristina Codrescu, 6. Denisa Heisu (14. Anda Jivan 75′), 5. Teodora Meluță (cpt.) (15. Denisa Hațegan 90′), 27. Genoveva Roșie, 10. Nikoleta Kurja (2. Anca Dobai 75′), 8. Clara Roșu (20. Roxana Dovîncescu 58′), 23. Melisa Șodinca, 24. Cristina Sucilă.

Vasas Femina: 1. Barbara Sándor, 2. Kriszta Egyed, 3. Brigitta Szász, 4. Andrea Molnár, 5. Anita Kis (cpt.), 6. Anita Horváth (16. Mária Hodor), 7. Aranka Orbán, 8. Krisztina Benő, 9. Rita Mitri, 10. Linda Rezmeliță (15. Anett Godra), 11. Györgyi Tóth (14. Edina László).

”Astăzi am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă care până la acest meci a avut maximum de puncte, cu multă încredere în forțele proprii. Am reușit un început de joc bun, am avut 2-0 și am crezut că vom câștiga destul de lejer. După care am făcut multe greșeli pe faza defensivă unde încă păcătuim mult, nu avem meci fără gol primit. Am primit azi trei goluri din situații pe care am fi putut și ar fi trebuit să le rezolvăm și am tremurat până pe final. Chiar dacă am reușit să egalăm, am avut emoții, puteam să și pierdem, să și câștigăm, până la urmă cred că este un rezultat echitabil, deși noi am avut mai mult inițiativa și ne-am dorit mai mult golul. Vasas este o echipă foarte incomodă, nu știu câte echipe vor reuși să o învingă. Deși au multe tinere, arată multă maturitate în joc. Legat de jocul nostru, aș vrea să remarc o schimbare totală de atitudine în jocul tuturor fetelor, sperăm să continuăm cu ea și în meciurile care urmează și să apară și reușitele din punct de vedere tehnico-tactic. Încă sperăm să mai recuperăm pentru meciurile următoare din jucătoarele accidentate și în aceste condiții jocul nostru să fie mai bun și mai consistent. Până la urmă este un punct câștigat și sper să ne ajute să nu avem emoții pentru calificarea în play-off-ul campionatului” a declarat Mirel Albon, managerul Politehnicii Femina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.