Politehnica merge la Dej cu un psihic îmbunătăţit. Nicolae Croitoru a explicat...

Politehnica merge la Dej cu un psihic îmbunătăţit. Nicolae Croitoru a explicat absenţele importante din Cupă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

Politehnica Timişoara a eliminat ieri Rapidul din Cupa României, scor 2-0, dar grijiile echipei pregătite de Nicolae Croitoru se leagă acum de situaţia din clasamentul Ligii 2. Alb-violeţii speră ca ultimul rezultat să ajute şi psihicul echipei pentru duelul de şase puncte din Ardeal, cu nou promovata Unirea Dej.

Meciul de la Dej e programat duminică, la practic nici trei zile de la duelul din Cupă, fapt care l-a pus în gardă pe tehnicianul bănăţenilor. „(Victoria cu Rapid) Ne dă speranţe că se poate, avem jocuri grele în continuare, suntem îngrijoraţi în acelaşi timp pentru că timpul până la jocul de la Dej este unul foarte scurt.


Noi sperăm ca din punct de vedere fizic să ne refacem. Mizăm şi pe aspectul psihic, victoria cu Rapid sper să ne asigure un moral bun şi sperăm ca la Dej să obţinem un rezultat pozitiv, de care avem foarte mare nevoie”, a declarat Nicolae Croitoru.

„Este o echipă care joacă cu foarte mult entuziasm, cu foarte mult angajament, un joc direct pe poartă. …sperăm să găsim cele mai bune metode să contracarăm jocul lor şi, în acelaşi timp, să ne refacem jucătorii şi să fim la un nivel optim duminică”, a mai spus antrenorul despre Unirea Dej.

Poli nu i-a avut în lotul de meci de ieri, în mod surprinzător, pe Daniel Benzar şi Cosmin Bîrnoi, fapt explicat astfel de Croitoru: „Cu toţii trebuie să înţelegem că performanţa se poate obţine cu foarte multă muncă, disciplină. Eu cred că astăzi am reuşit să transmitem acest mesaj pentru toată lumea. Nu i-am pus un pic la colţ… cred că a fost şi sper să fie o măsură care să aibă efect”.

Partida Unirea Dej – Politehnica e programată duminică, de la ora 13.00 (netelevizată). Ardelenii au cu două puncte mai mult decât alb-violeţii, fiind pe 14, cu 12 puncte strânse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.