Polițist de frontieră, prins în flagrant de DGA după ce a cerut...

Polițist de frontieră, prins în flagrant de DGA după ce a cerut 2.500 de euro ca să scoată din țară liderul unui clan țigănesc din Lugoj, aflat sub control judiciar UPDATE Ce pedeapsă a primit denunțătorul

2
DISTRIBUIȚI

Flagrant realizat, azi noapte, în Lugoj, de polițiștii de la DGA care l-au prins pe un agent de la Poliția de Frontieră în timp ce se pregătea să scoată din țară un membru al clanului Căldăraș. Costa Căldăraș, zis ”Baloo” era sub control judiciar și astăzi își aștepta sentința definitivă de la Curtea de Apel Timișoara în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a tras cu au tras cu pistolul pentru a determina un clan rival să îi plătească taxă de protecție de 100.000 de euro. Tribunalul Timiș l-a condamnat în primă instanță pe ”Baloo” la 13 ani de închisoare pentru tentativă de omor, șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

După ce ”Baloo” a depus un denunț că un polițist de frontieră îl ajută să părăsească ilegal țara, polițiștii de la DGA și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin au început investigațiile.


Agentul Daniel Zgăvârdia, din Reșița, angajat la punctul de trecere a frontierei Cenad, a spus că este de acord să-l scoată din țară pentru 2.500 de euro. Pentru asta a făcut schimb de tură cu un coleg și a venit la Lugoj să-l preia pe ”Baloo”. Din discuții a reieșit că nu era pentru prima oară când polițistul îl ajuta. În urmă cu câțiva ani, agentul l-a urcat în mașina sa pe Costa Căldăraș, care era căutat pentru incidentul de la Lugoj, și l-a dus până la Mako, în Ungaria, tot pentru 2.500 euro. De aici, Căldăraș a plecat în Italia unde, ulterior, a fost prins și extrădat.

Mașina în care erau cei doi a fost blocată-n trafic după ce agentul a primit banii, fiind găsiți asupra sa 1.500 euro, iar agentul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a dat sentința definitivă în dosarul în care Costa Căldăraș era trimis în judecată. Instanța a decis micșorarea sentinței la 10 ani și opt luni de închisoare, instanța neavând cum să țină cont de denunțul acestuia făcut cu 24 de ore înainte de pronunțarea sentinței.

2 COMENTARII

  1. JEG DE CIOARA…CICA IS INTERLOPI SI CIORILE….CA SA II REDUCA PEDEAPSA A FACUT FLAGRANTUL…..BOSCHETARI…SPER SA NU II ACORDE NIMIC SI SA FACA CEI 13 ANI

  2. vad ca ia redus ceva din pedeapsa de 13 ani,,,dar nu pentru acest flagrant cu politistul…ii ajung si astia 10 si 8 luni…totusi intr-un mod sau altul trebe scapat cumva de CIORILE astea …ca sa umplut orasul de ele…poate doar varianta cu SOIMII mai poate scapa orasul de CRAA-CRAA :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.