Președintele PSD Timișoara, scrisoare deschisă către primarul Fritz: „În acest ritm cred...

Președintele PSD Timișoara, scrisoare deschisă către primarul Fritz: „În acest ritm cred că o să vă cereți singur afară”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1516772378">

Prin intermediul unei scrisori deschise, Mihai Ritivoiu, preşedintele PSD Timişoara, îi amintește edilului-șef al orașului despre pancartele pe care USR le afișa în intersecții, astfel că acum arată reversul medaliei.

„Domnule primar Dominic Fritz, în campania electorală de anul trecut intersecțiile Timişoarei au fost ocupate de grupuri de activişti USR cu pancarte, suspect de bine organizați. Pentru că tot sunteți amator de tehnici ale marketingului de guerillă, vă servim acum reversul medaliei. Ne-am fi dorit să avem acest tip de acțiuni în 2024, când ne vom bate să câştigăm primăria, şi nu în asemenea momente dramatice, dar timpul pare nu mai aibă răbdare cu dumneavoastră. Oricum, în acest ritm cred că o să vă cereți singur afară. Erau perioade când, din cauza greşelilor de la centru, nici pesediştii nu mergeau relaxați pe stradă în Timişoara, dar dumneavoastră ne-ați depăşit acum cu mult!”, a spus social-democratul prin intermediul unei postări pe Facebook.

Mihai Ritivoiu, preşedintele PSD Timişoara, îi transmite lui Dominic Fritz să ia măsuri pentru ca orașul să nu rămână din nou fără căldură și apă caldă.

„În final, vă conjur ca măcar în ceasul al treisprezecelea să vă dați toată silința de care sunteți capabil, să nu ne trezim săptămâna viitoare că iar ne taie gazul. Că de crezut, oricum nu vă mai crede nimeni că mai onorați ceva din programul cu #revoluția bunei guvernări!”, a mai precizat Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.