Prima lovitură pentru administrația Fritz. Tribunalul Timiș a numit alt administrator judiciar...

Prima lovitură pentru administrația Fritz. Tribunalul Timiș a numit alt administrator judiciar provizoriu decât cel dorit de Colterm

1
DISTRIBUIȚI

Judecătorul sindic de la Tribunalul Timiș a aprobat, astăzi, deschiderea procedurii de insolvență solicitată de compania de termoficare Colterm SA.


De asemenea, instanța a decis și cine va fi administratorul judiciar provizoriu. Colterm SA a cerut prin cererea depusă ca administrator judiciar să fie numită firma de insolvență Rominsolv, în care este asociat și avocatul Gheorghe Piperea.

Tribunalul Timiș a decis ca administrator judiciar provizoriu să fie consorțiul format din practicienii în insolvență Alfa& Quantum Consulting SPRL (lider de consorțiu), Maestro SPRL și Insolvein SPRL. Termenul pentru verificarea procedurii a fost stabilit pentru 17 februarie 2022. Conform legislației în vigoare, în termen de 60 de zile administratorul judiciar provizoriu trebuie să realizeze inventarul bunurilor Colterm și trebuie să întocmească tabloul provizoriu al creditorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.