Prima reacție a liderului PNL Timiș la dezvăluirea despre negocierile purtate de...

Prima reacție a liderului PNL Timiș la dezvăluirea despre negocierile purtate de tandemul Șandru – Bitea cu deputatul AUR Stancu. Cum îl cataloghează Nica

0
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele PNL și liderul PNL Timiș, Alin Nica, a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu știa despre negocierile purtate de colegii săi de filială – deputatul Cosmin Șandru și Nicu Bitea, directorul STPT – cu deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica.


Vă reamintim că liderul AUR a făcut publică o înregistrare în care lui Stoica i se promit posturi în deconcentrate pentru a nu participa la moțiunea de cenzură.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă l-a mandatat pe Șandru să negocieze cu Stoica, Alin Nica a susținut că  ”Nu am discutat așa ceva la partid. Nu am vorbit cu Șandru despre chestiunea asta (înregistrarea apărută, n.a.) . Nu știu să-l fi mandat pe el cineva de la București că nu era în echipa de negociere. Poate au stabilit în grupul politic, nu știu, să se ocupe fiecare de parlamentarii AUR din județ. Nu știu, pot doar să speculez. Bitea chiar nu știu ce legătură are cu chestia asta. O să-l sun să-l întreb”.

Despre deputatul AUR, Titi Stoica, Nica a susținut că ”nici nu-l cunosc pe domnul ăsta. M-am intersectat doar o dată, cred, a venit la mine la consiliul județean. Mi se pare cam ciudățel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.