Raoul Trifan (USR PLUS) după anunțul că deputatul liberal Șandru este anchetat...

Raoul Trifan (USR PLUS) după anunțul că deputatul liberal Șandru este anchetat de DNA: „Au încercat să cumpere parlamentari la bucată”

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul de Timiș Raoul Trifan (USR PLUS) este de părere că președintele PNL Timiș are de dat explicații după ce Direcția Națională Anticorupție a anunțat demararea unei anchete față de deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru și Nicolae Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara, care sunt cercetați penal pentru dare de mită.

„Am mai spus acest lucru și îl repet: Alin Nica trebuie să dea niște explicații publice cu privire la colegii lui care au încercat să cumpere parlamentari la bucată înaintea moțiunii de cenzură oferind sinecuri în societățile publice ale Timișoarei.


Este inacceptabil ca un demnitar al statului român să tranzacționeze ca la talcioc funcții publice în schimbul favorurilor politice. Faptul că persoanele implicate sunt membri importanți ai PNL Timiş trebuie să ne dea de gândit tuturor cu privire la adevăratele intenții ale acestei organizații”, a transmis Raoul Trifan prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.