„Răscruce”, expoziție personală semnată de pictorul timișorean Buzea Flavius-Tiberiu

„Răscruce”, expoziție personală semnată de pictorul timișorean Buzea Flavius-Tiberiu

0
DISTRIBUIȚI

Vernisajul online al expoziției „Răscruce”, a artistului Buzea Flavius Tiberiu va avea loc online duminică, 3 octombrie, la galleria Art Hoc. Expoziția poate fi vizitată din 4 până în 24 octombrie 2021, de luni până joi, de la 17 la 19, iar în afara orarului vizitele se pot programa la numărul de telefon 0736120626. Intrarea se face pe baza Certificatului Verde!

„Rascruce este un proiect care a luat naștere în mintea artistului în urmă cu ceva timp și care s-a concretizat în ultimii doi ani, coincidență sau nu, exact în perioada pandemiei. Discursul artistic prezintă paradigma esenței omului care indiferent de naționalitate, culoare, religie trece în această viață cel puțin printr-o răscruce. Expoziția reunește o serie de portrete ale unor persoane de pe întreg mapamondul, pe ale căror chipuri se citesc diferitele emoții ce pot fi resimțite atunci când trecem prin anumite situații comune nouă tuturor.


Dincolo de diferențele ce creează diversitatea, esența care stă la baza omenirii este faptul că toți suntem Unul și indiferent de locul unde trăim sau de culoarea pielii, emoțiile sunt aceleași. Răscruce poate fi văzută ca o cercetare practică asupra amprentei lăsate de trăire și simțire pe chipul ființei, iar lucrările sunt de dimensiuni diferite și sunt realizate în acril pe pânză“, spun organizatorii.

Buzea Flavius Tiberiu este un nume despre care s-a tot auzit în Timișoara și în special la Art-Hoc. Tibi, așa cum îl știu prietenii, este un artist autodidact care de mai bine de 10 ani lucrează continuu pentru a-și duce pasiunea la un alt nivel. După multe expoziții de grup și personale în țară și peste hotare, în acest an și-a concretizat și visul de a urma cursurile Facultății de Artă din Timișoara.

Art-Hoc este un spațiu de proiecte artistice aflat în centrul Timișoarei, în care se întâlnesc artiști și iubitori de artă. În 31 octombrie 2019 și-a deschis porțile pentru public ca o alternativă perfectă pentru cei care doresc un loc central în care să creeze sau să expună. Un hub sau un spațiu de artă contemporană în care se desfășoară activități culturale, precum: proiecte expoziționale, lansări de carte, performance, workshopuri. Începând cu anul 2020, crează punți culturale prin colabprări cu alte galerii și spații culturale, pentru a migra arta prin expoziții itinerante și pentru a susține și promova și tinerele talente. Începând cu luna noiembrie a anului 2020, expozițiile se organizează predominant în mediul online și pot fi urmărite pe paginile virtuale ale spațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.