Razie de amploare în Timișoara. Oamenii legii au dat amenzi de aproape...

Razie de amploare în Timișoara. Oamenii legii au dat amenzi de aproape 50.000 de lei în doar câteva ore

1
DISTRIBUIȚI

Au fost legitimate 194 de persoane, verificate 72 de firme și controlate 71 de autoturisme în cadrul unei razii de amploare care a avut loc vineri seara, între orele 18.00 și 01.00.

La controale au luat parte poliţişti de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, precum și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Verificările au vizat prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

Polițiștii au aplicat 120 de amenzi, în valoare totală de 46.320 de lei.


Dintre acestea, 26 au vizat Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 11.900 de lei şi 31 de sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 9.450 de lei.

De asemenea, 62 de sancţiuni, în valoare de 24.000 de lei, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind verificate 101 Certificate Digitale Verzi privind COVID-19.

Totodată, au fost verificați opt paznici și au fost acționate cinci butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

Polițiștii au intervenit la 15 apeluri primite la 112.

De asemenea, reprezentanții IPJ Timiș au transmis că, în 18, 20 și 22 octombrie, în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au desfășurat acţivități de prevenire a infracţiunilor stradale, în zonele de competenţă ale Secțiilor 2, 3 și 4 Poliție Timișoara.

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități de informare în zonele magazinelor alimentare din Calea Buziaşului și a centrelor comerciale situate în Calea Șagului, precum și a bulevardului Liviu Rebreanu și străzii Dacia din Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. cam putine. cam putine. ai zice ca oamenii respecta regulile si guvernul habar n-are sa puna reguli pentru protejarea celor vulnerabili. sau ai zice ca politia nu isi face treaba. care din cele doua??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.