Reacția USR după ce Iohannis l-a desemnat pe Cioloș să formeze un...

Reacția USR după ce Iohannis l-a desemnat pe Cioloș să formeze un nou guvern

1
DISTRIBUIȚI

USR PLUS este pregătit să își asume responsabilitatea guvernării și să inițieze imediat negocieri cu PNL și UDMR pentru un guvern care să scoată România din criză, trasmite formațiunea. „Cea mai bună soluție pentru România astăzi este un guvern USR-PNL-UDMR cu un nou prim-ministru”, afirmă liderii USR.

„Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în această seară pe Dacian Cioloş pentru funcția de prim-ministru și l-a mandat să formeze un nou guvern.


USR este pregătit să își asume responsabilitatea guvernării și să inițieze imediat negocieri cu PNL și UDMR pentru un guvern care să scoată România din criză”, se arată într-o postare pe pagia de Facebook a formațiunii.

Potrivit sursei citate, luni seara are loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma „cât mai rapid un guvern cu puteri depline, care să gestioneze pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”.

„USR susține în continuare că cea mai bună soluție pentru România astăzi este un guvern USR-PNL-UDMR cu un nou prim-ministru și cu un program de guvernare, care să fie respectat de partenerii de coaliție”, conchid liderii USR.

Președintele Klaus Iohannis a decis, luni, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, să îl desemneze pentru poziția de candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.