Ripensia are antrenor nou după victoria cu Politehnica. Roş-galbenii au găsit soluţia...

Ripensia are antrenor nou după victoria cu Politehnica. Roş-galbenii au găsit soluţia în nord-vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi/Mediafax Foto

Ripensia a învins azi Politehnica, scor 3-1, în derby-ul timişorean din Liga 2, dar Iulian Muntean nu va rămâne şeful băncii tehnice a roş-galbenilor. Noul antrenor principal anunţat de club va fi Florin Fabian, fostul tehnician al celor de la Comuna Recea.

Dacă alb-violeţii s-au despărţit recent de maramureşeanul Dorin Toma, „Ripi” şi-a găsit un sătmărean ca soluţie pentru bancă.


Fabian (47 ani) a fost fotbalist la Baia Mare şi Olimpia Satu Mare. Ca antrenor a activat la Victoria Carei, Olimpia Satu Mare, FC Baia Mare, Arieșul Turda și Fotbal Club Comuna Recea. Cu cea din urmă a retrogradat în C după o luptă inclusiv cu „Ripi”, chiar şi aşa gruparea maramureşeană a lăsat o impresie frumoasă în „B”, dar între timp clubul cu totul a dispărut.

„Conducerea Ripensiei Timișoara a ajuns la un acord cu Florin Fabian, pentru preluarea postului de antrenor principal (…)  De la începutul săptămânii viitoare, Florin Fabian va conduce antrenamentele echipei roș-galbene”, se arată în comunicatul Ripensiei către mass-media.

În urma victoriei de azi, Ripensia a urcat pe 11, cu 13 puncte acumulate din 11 jocuri. Cu „interimarul” Iulian Muntean, roş-galbenii au obţinut o remiză cu Hermannstadt, au pierdut două jocuri (Chiajna şi „U” Cluj) şi au câştigat meciul de azi cu Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.