Ripensia Timişoara nu are antrenor nou. Anunţul clubului roş-galben în privinţa conducerii...

Ripensia Timişoara nu are antrenor nou. Anunţul clubului roş-galben în privinţa conducerii băncii tehnice

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia s-a despărţit de două runde de Cosmin Petruescu, perioadă în care echipa a fost condusă de cei rămaşi în staff, în frunte cu Iulian Muntean şi Călin Mada. Fără „principal”, echipa a înregistrat un eşec acasă, scor 0-1, cu Chiajna, şi o remiză în deplasarea cu Hermannstadt (2-2). Conducerea clubului a anunţat azi că va acorda în continuare credit celor din corpul tehnic actual.

Din anunţ reiese că Muntean (45 ani) va fi numărul 1, secondat de Mada (47 ani), dar şi ceilalţi membri din staff rămân pe poziţii.


Aşadar „Ripi” nu caută deocamdată înlocuitor pentru „Conferenţiar”.

„Conducerea clubului Ripensia UVT a decis să acorde în continuare credit corpului de tehnicieni care s-a ocupat de pregătirea ultimelor două jocuri de campionat.

Staff-ul care va antrena mai departe echipa de seniori este condus de Iulian Muntean, asistat de ”secundul” Călin Mada, Călin Frunză (antrenor cu portarii) și Bogdan Ungureanu (preparator fizic)”, se arată în comunicat.

Ripensia se află pe locul 12 în Liga 2 după nouă runde, cu zece puncte acumulate, la fel de multe ca şi Politehnica, aflată un loc mai jos.

Iulian Muntean. Foto: Ripensia UVT / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.