Ripensia nu i-a făcut faţă lui „U” Cluj. Roş-galbenii „leagă” jocurile fără...

Ripensia nu i-a făcut faţă lui „U” Cluj. Roş-galbenii „leagă” jocurile fără victorie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Universitatea Cluj / Facebook

Nici Ripensia Timişoara nu a mişcat foarte mult cu Universitatea Cluj. Formaţia ardeleană s-a impus pe „Dan Păltinişanu” cu 3-0, scor pe care l-a bifat şi cu Politehnica la debutul actualului campionat.

Gazdele au surprins poate cu titularizarea portarului Mosoarcă, debut pentru fostul jucător al lui ACS Poli la nivelul eşalonului secund.

Prima jumătate de oră nu a oferit foarte multe faze de poartă.


Cu toate acestea putea fi 1-0 pentru timişoreni din minutul 37. Golda a obţinut un penalty pentru că arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat henţ intervenţia lui Ispas, aflat aproape de minge, fapt pentru care şi oaspeţii au protestat intens. Dar Gorcea a salvat situaţia, apărând in faţa aceluiaşi Denis Golda, a cărui execuţie la bara din dreapta portarului a fost intuită. Mai mult, la finele primului mitan (min. 44), puştiul Albert Hofman a deviat in plasa de la colţul lung şi a deschis scorul.

Nici bine nu s-a reluat jocul cu partea secună, că „Şepcile” au mai punctat o dată. De această dată după o acţiune personală a lui Haită (48), finalizată cu şut pe jos pentru 0-2! „Ripi” a părut pe continuare o echipă mai mult căzută şi minutul 73 a adus o greşeală defensivă pentru roş-galbeni, taxată de acelaşi Hofman. Execuţie la care şi portarul Mosoarcă putea face mai multe.

După acest eşec, Ripensia a ajuns la cinci meciuri fără victorie, dacă includem şi partida de Cupă cu Dinamo. Roş-galbenii au căzut pe 13, chiar sub concitadina alb-violetă cu acelaşi număr de puncte, 10, dar cu golaveraj mai bun acum.

Ripensia: Mosoarcă – Sturzu (88, R. Stoica), Țieranu, Lalic, A. Macrițchii – V. Macrițchii, Vidrăsan (62, Mitrov), Coulibaly (cpt.) – Piftor (88, Morariu), Golda (77, Ernest), M. Ion (77, Stoi). Antrenor: Iulian Muntean.

”U” Cluj: Gorcea – Gîț, D. Ispas, Gugu (cpt.), Mitrea – Balgiu (83, Dican), Ribeiro, Tescan (63, Blejdea) – Haită (78, Acolatse), Boiciuc (83, Pirvulescu), Hofman (78, Ciobanu). Antrenor: Erik Lincar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.