SCM OHMA Timişoara nu a avut probleme acasă cu CSM Focşani. A...

SCM OHMA Timişoara nu a avut probleme acasă cu CSM Focşani. A debutat şi cel mai recent transfer

0
DISTRIBUIȚI
Foto arhivă: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a trecut azi la pas de CSM 2007 Focşani în al treilea meci din această ediţie a Ligii Naţionale.


„Leii” au acum două victorii după succesul, scor 85-70, cu trupa din Vrancea, partidă în care nu s-a pus aproape niciodată problema învingătoarei.

Doar primul sfert a fost sub aşteptări pentru alb-violeţi, cedat la o posesie („şi jumătate”): 19-22. La pauză bănăţenii aveau +3 (scor 40-32). Sfertul 3 a fost şi el destul de bun pentru gazde, care s-au distanţat pe tabelă. Astfel, ultima pătrime a întâlnirii a început de la 64-49 pentru „lei”. Diferenţa de 15 puncte s-a păstrat la final, căci ultimul sfert a fost egal. Oaspeţii au abuzat uneori de aruncările de la distanţă în cătuarea recuperării rapide a diferenţei. Iar bănăţenii l-au debutat cu această ocazie pe cel mai recent transfer – sârbul Aleksandar Vlahovic.

Consolarea pentru oaspeţi e că Henri R.W. Chatman a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte. Coşgheterul SCM-ului a fost azi Nikola Gajic, cu 19 puncte, urmat îndeaproape de colegul Ivan Lilov (foto), cu un punct mai puţin. Ceilalţi realizatori alb-violeţi au fost: Mirkovic 14 puncte, Strong 11, Olah (recent sărbători) 11, Komatina 5, Lazar 5 şi nou sositul Vlahovic 2.

Sâmbăta viitoare, SCM OHMA Timişoara joacă în fief-ul celor de la CSM Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.