SCM Politehnica nu a realizat surpriza cu Dinamo. Handbaliştii alb-violeţi, depăşiţi spre...

SCM Politehnica nu a realizat surpriza cu Dinamo. Handbaliştii alb-violeţi, depăşiţi spre final de campioni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă SCM Politehnica

Tinerii handbalişti ai Timişoarei au încercat să facă o figură frumoasă cu reprezentanta României în Champions League.


Dinamo a condus la un singur gol diferenţă la pauză azi pe parchetul lui SCM Politehnica, jocul a fost la fel de strâns până spre final, dar bucureştenii s-au impus cu 33-29.

În continuare fără golgheterul Sadoveac, Poli nu s-a descurcat rău cu alb-roşii şi a avut chiar trei goluri avantaj la jumătatea primei părţi. Cinci minute mai târziu însă oaspeţii au egalat şi apoi au mai apăsat cât a fost nevoie pe acceleraţie.

Poli are meritul că s-a ţinut scai de dinamovişti şi în partea secundă, a egalat din nou prin Csog, dar în final experienţa şi-a spus cuvântul. Din păcate, elevii lui Attila Horvath au rămas cu un singur succes stagional din opt partide şi se află pe antepenultimul loc în această stagiune a Ligii Zimbrilor. Urmează o pauză în campionat, Poli are în runda a 9-a programată o deplasare dificilă, la Baia Mare, pe 10 noiembrie (ora 18, TVR 1). Dinamo e lider în prima ligă în continuare.

SCM Poli (marcatori): Fenici 7 goluri, S. Ignat 5, Csog 5, Cîmpan 3, Cristescu 3, Trif 2, Cîtu 1, Dumitrescu 1, Bran 1, Bote 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.