SCM Timişoara a revenit pe final, dar a pierdut la un punct...

SCM Timişoara a revenit pe final, dar a pierdut la un punct duelul alb-violet cu FC Argeş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara

SCM Timişoara a pierdut primul meci din noul sezon al Ligii Naţionale, disputat acasă cu FC Argeş, în faţa fanilor vaccinaţi sau trecuţi recent prin boală. „Leii” nu au început rău, au fost conduşi la o diferenţă mare apoi, dar au avut şi şansa de a răsturna soarta partidei şi de a se impune în final. Darrion Strong a avut şansa punctelor victorioase, dar a ratat şi s-a încheiat 73-74.

Primul sfert a fost acontat de „lei” cu 22-17, dar următoarele perioade de joc au fost ale piteştenilor: 15-25, respectiv 17-20.


Ultimele zece minute au debutat de la scorul de 62-54 pentru oaspeţi, care păreau desprinşi în câştigători. Totuşi, alb-violeţii gazdă nu au cedat şi au luptat deşi temporal se ajunsese şi la -9. Strong şi-a apropiat echipa la un punct, dar apoi după o minge recuperată aproape eroic, posesia fiind acordată timişorenilor, acelaşi american a ratat ocazia de a fi omul meciului.

Ex-bănăţeanul Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al jocului, cu 22 de puncte pentru piteşteni. De partea cealaltă, Strong şi Lilov, cu câte 19 puncte au fost principalii realizatori ai „leilor”. Urmaţi de: Gajic 13 pt., Olah 6, Petrescu 5, Mirkovic 5, Rogava 2, Komatina 2 şi Laza 2.

Pe 10 octombrie, de la ora 17.15, „leii” vor întâlni Dinamo în deplasare.

Cei de la SCM s-au implicat şi într-o acţiune caritabilă recent iar antrenorul Dragan Petricevic a licitat cel mai mult pentru maioul lui Adam Mirkovic. A decis să nu păstreze şi astfel maioul să mai fie pus într-o nouă licitaţie pentru a-l ajuta pe tânărul Patrick, afectat de o tumoare. Mai multe detalii AICI. Donaţii se pot face pentru el în contul: PADEANU SIMONA-LAVINIA; RO69BRDE360SV23108613600 (RON).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.