SCM Timişoara a învins la Dinamo după o rundă de prelungiri. „Leii”...

SCM Timişoara a învins la Dinamo după o rundă de prelungiri. „Leii” s-au prezentat la Bucureşti cu o nouă denumire

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara, aşa cum e denumit acum clubul de baschet de pe Bega, s-a impus dramatic în duelul cu Dinamo din capitală, scor 87-83, după o repriză suplimentară. La finele celor patru sferturi clasice tabela indica egalitate perfectă la 72-72! Americanul Darrion Strong a fost mână „forte” pentru bănăţeni mai ales pe final.

„Leii”, care acum figurează cu denumirea completă de CS SCM OHMA Timişoara prin adăugarea la nume a unui nou partener, au făcut un prim sfert foarte bun, câştigat cu 21-12.


A doua pătrime a jocului a fost clar a gazdelor (25-13), care şi-au adjudecat la limită şi al treilea segment (18-17). Elevii lui Dragan Petricevic au reechilibrat balanţa, impunându-se pe final, unul pe muchie de cuţit. Căci arbitrul a dictat de două ori la rând paşi şi s-au mai adăugat astfel cinci minute decisive de joc.

Cu o mână sigură la „libere”, baloanele au ajuns des la Strong, iar acesta nu a dezamăgit. A avut un procentaj de 93%, ratând o singură aruncare din 15. Fapt decisiv şi in prelungiri, unde scorul a fost 15-11 pentru bănăţeni. Darrion Strong a fost de altfel coşgheterul partidei, cu 34 de puncte. Ceilalţi marcatori dintre colegi au fost: Lilov 11 puncte, Mirkovic 17, Olah 19 (Double double cu cele 12 recuperări), Schipor 2, Gajic 2, Rogava 2.

De partea cealaltă, principalii realizatori ai gazdelor au fost: Korita şi Milijenovic, cu 23, respectiv 22 puncte contabilizate.

A fost prima victorie din noul campionat pentru „lei”, care au pierdut primul joc, acasă, cu FC Argeş. Acum pentru SCM OHMA urmează sâmbăta viitoare jocul de acasă cu CSM Focşani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.