SCM Rugby Timişoara, memoriu după arbitrajul cu Steaua din semifinalele SuperLigii: „Nu...

SCM Rugby Timişoara, memoriu după arbitrajul cu Steaua din semifinalele SuperLigii: „Nu este prima oară”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugbyromania.ro

SCM Timişoara a anunţat azi că a depus un memoriu la adresa brigăzii de arbitri care a condus semifinala de campionat cu CSA Steaua București de sâmbătă, joc pierdut de bănăţeni cu 18-22 în urma unor decizii de arbitraj care au ridicat multe semne de întrebare.

„Documentul a fost înaintat Comisiei Centrale de Arbitri și vizează deciziile care, în opinia noastră, au influențat rezultatul final.


Oficialii partidei au fost Alexandru Ionescu, Cristian Șerban, Virgil Ioniță (arbitri), Răzvan Anorocioaiei (nr. 4), Cristian Răduță (TMO), Mihai Irimia (CCOB)”, se arată în comunicatul clubului timişorean.

„Am făcut acest demers pentru jucători, în primul rând, deoarece au luptat exemplar și nu meritau să piardă. Apoi, trebuie spuse aceste lucruri, căci nu este prima oară când se petrec. Anul trecut, după finala Superligii, cu Știința Baia Mare, am depus memoriu, ni s-a dat dreptate și, în consecință, arbitrul Vlad Iordăchescu nu a mai fost delegat la meciurile noastre. Atunci, am preferat să păstrăm discreția, dar acum vedem că evenimentele de acest fel se repetă și zădărnicesc munca depusă de băieți vreme de un sezon întreg”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenorul SCM Rugby.

„Vă amintim, în 2020, CSM Știința Baia Mare învingea SCM Timișoara, cu 23-17, în urma unor decizii controversate ale arbitrilor”, se mai arată în comunicat.

În urma eşecului din weekend, SCM Timişoara va disputa finala mică a campionatului cu Dinamo Bucureşti, joc programat sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Arcul de Triumf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.