SCM Rugby Timişoara a pierdut şi finala mică a SuperLigii. Dinamo a...

SCM Rugby Timişoara a pierdut şi finala mică a SuperLigii. Dinamo a fost de netrecut pentru „lei” în acest sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM Rugby Timişoara a pierdut şi finala mică a SuperLigii după ce a condus-o la pauză pe Dinamo Bucureşti, formaţie pe care surprinzător nu a reuşit să o învingă în acest sezon.


Echipa din capitală s-a impus pe arena „Arcul de Triumf” cu 16-11 (6-11).

Florin Vlaicu a concretitat de două ori din lovituri de pedeapsă în debutul partidei, apoi a venit prima dată replica dinamoviştilor, dintr-o „penalitate” convertită de Jondre Williams. La capitolul eseuri prima reuşit i-a aparţinut lui Tevita Manumua, pentru tabăra bănăţeană, apoi acelaşi Williams a stabilit scorul pauzei: 11-6.

La reluare acelaşi Williams, tot din lovitură de pedeapsă, a redus scorul la doar două puncte diferenţă. Avea să fie o parte secundă fără reuşite pentru „lei” până la urmă. Dinamo a profitat şi de omul în plus după eliminarea lui Holoia şi au reuşit o încercare prin Ispir, împreună cu transformarea lui Williams (min. 66), scorul a devenit 16-11! Semifinala amară cu Steaua nu a putut fi astfel îndulcită azi.

Pentru rugbiştii bănăţeni, care au avut cel mai slab campionat din ultimii ani, există totuşi şansa unui trofeu prin finala de Cupă cu rivala Ştiinţa Baia Mare. Meci programat pe 11 decembrie, tot pe „Arcul de Triumf”.

SCM Timişoara: Sikote, Rădoi (c), Nica, Mureşan, Trăuşan, Sîrbu, Morrell, Holoia, A. Conache, Vlaicu, Şteţco, Khvicha, Saukuru, Tiqe, Jipa. Rezerve: Sabău, Chiriac, Militaru, Popârlan, Neculau, Rupanu, Lazăr. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.